foto: AFP/Scanpix
Obamu pāris, Jay-Z, Pinka un citas šovbiznesa zvaigznes, kas attiecību glābšanai meklējušas palīdzību pie psihologa
"Mums laulības konsultācijas bija viens no veidiem, kā iemācīties runāt par pašu atšķirībām," saka bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas sieva Mišela.
Slavenības
2021. gada 15. marts, 11:11

Obamu pāris, Jay-Z, Pinka un citas šovbiznesa zvaigznes, kas attiecību glābšanai meklējušas palīdzību pie psihologa

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Karantīnas laiku aktrise Dženifera Lopesa ar vīru Aleksu Rodrigezu ir pavadījuši lietderīgi – pāru terapijā pie psihologa, glābjot un kopjot savas attiecības. Apzinoties, ka laulība ir darbs, šie slavenību pāri savas problēmas ir uzticējuši profesionāļiem un saka paldies pāru terapijai par savas laulības glābšanu.

Laime ir jāmeklē sevī

Mišela un Baraks Obamas: laimīgi precējušies kopš 1992. gada

gallery icon
39

“Zinu daudzus jaunus pārus, kuri cīnās un domā, ka ar viņiem kaut kas nav kārtībā. Vēlos, lai viņi zina, ka Mišela un Baraks Obama, kuriem ir fenomenāla laulība un kuri viens otru mīl, arī strādā pie savas laulības un, kad nepieciešams, saņem palīdzību,” atklāta ir bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama. “Mums laulības konsultācijas bija viens no veidiem, kā iemācīties runāt par pašu atšķirībām. Tas, ko par sevi iemācījos, – ka mana laime ir atkarīga no pašas, un sāku vairāk sportot, lūgt palīdzību, turklāt ne tikai no vīra, bet arī no citiem.”

Divas dažādas valodas

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36

Mūziķe Pinka un sportists Kerijs Hārts ir precējušies jau 14 gadus, bet, kā secinājusi mūziķe, ja viņi nebūtu konsultējušies ar pāru psihologu, laulība būtu īsāka (pāris arī ir dzīvojuši gadu šķirti). “Gandrīz visus 17 gadus, ko esam pavadījuši kopā, esam apmeklējuši pāru konsultācijas, un tas ir vienīgais iemesls, kāpēc vēl aizvien esam kopā. Tēlaini izsakoties, viņš runā poliski, es itāliski, un psihologs runā abās valodās. Abi nākam no nepilnām ģimenēm, un mums nav modeļa, kādai ir jābūt ģimenei. Neeksistē arī tāds piemērs vai tāda grāmata, kas pateiktu, kā lietas darāmas. Tāpēc pāru terapija strādā,” skaidrojusi mūziķe.

Labiņais Daks

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Dakss un Kristena.

“Mums ir ļoti veselīga laulības dzīve, un tā tāda ir, jo esam apmeklējuši speciālistus, kad tas ir bijis nepieciešams. Kad kļūdāmies, abi uzņemamies atbildību, un, manuprāt, ir viegli ar Daku sadarboties, jo es viņam uzticos, esmu viņu izvēlējusies un apprecējusi,” paziņojusi aktrise Kristena Bella. Un viņas mīļotais, aktieris Daks Šepards, ironiski precizē: “Aizej pie terapeita, viņš tevi 30 sekundes klausās un paziņo: “Es tevi saprotu. Tu esi bijis nelietis, pareizi? Ja? Tā, ka tev vienmēr šķiet, ka esi nepatikšanās? Okei, kad Bella saka šāda veida frāzes un tev liekas, ka ir nepatikšanas, tā nav – tev nav jājūtas slikti, tu taču tagad esi labs. Tiekamies pēc mēneša!””

Superpāra ēnas

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon
27

Mūziķi Bejonsa un Jay-Z ir superpāris, bet arī viņu paradīzē esot bijušas grūtības. Deivida Letermana šovā Jay-Z norādīja: lai gan vīriešiem māca “būt vīrišķīgiem un neraudāt, es vēlos raudāt, vēlos būt atvērts, vēlos, lai man ir emocionāli paņēmieni, kas palīdzētu saglabāt ģimenes saites. Smagi strādājām laulības terapijā, un esmu lepns par to, kāds esmu kļuvis vīrs un tēvs.”

Krēsla pirms rītausmas

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon
18

Aktieri Vils Smits un Džada Pinketa aprecējās 1997. gadā, kad Džada jau bija stāvoklī ar abu kopīgo dēlu Džeidenu. Un, lai gan abi ir kopā vairāk nekā divas desmitgades, Vils Smits ir atzinis, ka par attiecībām ir bijis jācīnās: “Līdz ar pāru terapiju nāk gaismā visa patiesība. Sēdi pretī sievai un esi pateicis savu taisnību, un viņa savējo, un nespēj iedomāties, ka pēc šī visa vairs ir iespējama mīlestība. Bet tā ir kā krēsla pirms rītausmas, attīrīšanās pirms došanās tālāk.”

Laime ir darbs

foto: NYP / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Aktrise Gabriela Uniona un basketbola zvaigzne Dveins Veids.

Lai gan aktrises Gabrielas Unionas un bijušās NBA zvaigznes Dveina Veida laulība šķiet neaizskarama, 2017. gadā aktrise smēja: “Kad cilvēki mūsu attiecības uzskata par ideālām, mēs mulstam – laikam mums vajadzēja pāru terapijas seansos demonstrēt tiešraides. Laime ir process.” Viņiem ir bijis jātiek pāri daudziem aspektiem, tostarp astoņiem spontāniem abortiem, šķiršanās un bērna nākšanai pasaulē ar surogātmātes palīdzību, un pa vidu tam – krāpšana un mīļākās grūtniecība.

Terapeits – tulks

foto: Abel Fermin/REX/ Vida Press
Aktieris Nīls Patriks Hariss ar laulāto draugu Deividu Burtku un abu dvīņiem Hārperi un Gideonu.

Precējušies kopš 2014. gada, kopā kopš 2004. gada – aktieri Nīls Patriks Hariss un Deivids Burtka kopā audzina divus bērnus un arī par laulības kvalitāti pateicas pāru terapijai. “Nav tā, ka mums būtu kādas problēmas, bet ir jauki sarunāties ar tāda kā vidutāja starpniecību. Tas mūsu attiecībām ir ļoti palīdzējis,” skaidrojis Burtka.