foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - Holivudas drāma "Melnais strazds", lietuviešu trilleris "Neredzamā" un seriāls "Slepkavības Vaithausā"
Kadrs no filmas "Blackbird".
TV
2021. gada 3. marts, 18:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - Holivudas drāma "Melnais strazds", lietuviešu trilleris "Neredzamā" un seriāls "Slepkavības Vaithausā"

Uldis Landmanis

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ skatieties drāmu ar Holivudas zvaigznēm, lietuviešu mīlas trijstūri un uz baisiem notikumiem balstītu britu seriālu.

Spriedze un ģimenes nesaskaņas

Māte, kas sasirgusi ar neārstējamu slimību, uzaicina savu ģimeni uz lauku māju, lai vēl pēdējo reizi pulcētos visi kopā.

Tomēr spriedze gūst virsroku starp abām meitām, un sākas ģimenes nesaskaņas. Filmas "Melnais strazds" ("Blackbird") režisors ir Rodžers Mičels, kas radīja reiz tik populāro romantisko komēdiju "Notinghila", bet lomās – Holivudas veterāni Sūzena Sarandona, Sems Nīls un Keita Vinsleta, kā arī salīdzinoši jaunā zvaigzne Mia Vasikovska.

Drāmu skatiet "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Mīlas trijstūris lietuviešu gaumē

Desmit gadi aizvadīti piespiedu nošķirtībā – vienam Karpatu kalnu būdiņā pie tēvoča, darinot izbāzeņus, zvērādas un izstrādājumus no briežu ragiem, otram ieslodzījumā, izciešot sodu par noziegumu.

Kas vieno abus jaunos vīriešus? Manipulācijām cauraustā pasaule gaida asarainus stāstus ar laimīgām beigām un iesmērē viltus cerības, bet dzīves dejas horeogrāfija nav TV šovs – to sadiedz un ārda neredzamās, vārdos neizsakāmās patiesības spēki. Mīlas trijstūra traģēdijas pēdējais cēliens vēl tikai sekos…

Aizraujošo kaimiņvalsts trilleri "Neredzamā" ("Nematoma") lūkojiet "Shortcut Films" lietuviešu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Liktenīgā nakts

Seriālā "Slepkavības Vaithausā" ("White House Farm") atainots uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par liktenīgu 1985. gada augusta nakti.

Stāsts ir par notikumiem, kad pieci vienas ģimenes locekļi tika noslepkavoti kādā Eseksas lauku mājā, kā arī par tai sekojošo policijas izmeklēšanu un tiesas prāvu.

Seriālu skatiet "Shortcut Films" latviešu vai angļu valodā.