foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - katastrofu filma, franču komēdija un patiess stāsts par Covid-19 realitāti
Kadrs no filmas "Nešķiramie".
TV
2021. gada 23. februāris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - katastrofu filma, franču komēdija un patiess stāsts par Covid-19 realitāti

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet trilleri "Grenlande", komēdiju "Nešķiramie" un patiesu stāstu par Covid-19 realitāti.

Glābties no komētas

Zemei tuvojas milzu komētas fragmenti, kuru spēkos ir iznīcināt cilvēci.

Izdzīvot katastrofā var, vienīgi nokļūstot bunkuros tālu Grenlandē. Džons, viņa sieva Alisone un dēls Neitans dodas riskantā ceļojumā, lai izcīnītu savu vietu vienīgajā patvērumā. Apkārt virmojot šausminošām ziņām no pilsētām, kuras līdz ar zemi nolīdzinājuši komētas fragmenti, ģimene pieredz cilvēka dabas labākos un ļaunākos aspektus, spēkojoties ar aizvien pieaugošo paniku un nelikumībām. Kad pulkstenis skaita pēdējās sekundes līdz vispasaules apokalipsei, viņu neticamais brauciens sasniedz kulmināciju izmisīgā pēdējā brīža lidojumā uz iespējamo glābiņu.

Aizraujošo trilleri "Grenlande" ("Greenland") skatiet "Shortcut Premiere" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Franči un krievi

Franču komēdija "Nešķiramie" ("Inséparables") ir ekstravagants stāsts par tautu draudzību.

Jordāniešu izcelsmes režisora Varanta Sudžjana filmā galvenajās lomās ir tumšādainais komiķis Ahmeds Silla un francūzis ar krievu saknēm Albans Ivanovs. Viens nonāk cietumā, kur satiek otru, un to, izrādās, sauc Vladimirs Putins…

foto: Publicitātes

Ja esi dzimis Francijā, bet tev ir krievu dvēsele, tu tici draudzībai, vienmēr steidzies palīgā, vari salikt ieroci aizsietām acīm un esi momentā gatavs atbildēt uz apvainojumu... Un, pat ja tu esi tīrasiņu francūzis, tu zini – krievi savējos nepamet.

Franču komēdiju "Nešķiramie" lūkojiet "Shortcut Films" franču un krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Covid-19 realitāte

"Dzīvības pazīmes – patiess stāsts par cilvēkiem" ("Vitals. A True Human Story") ir patiess stāsts par Covid-19 realitāti.

foto: Publicitātes

Seriāls parāda Covid-19 upuru pieredzi, viņu karjeras un ģimenes cīņu kritiskākajos mēnešos Parc Tauli slimnīcā Sabadelā.

Stāsts par grūtību pārvarēšanu, vienotību un dzīvību lūkojams "Shortcut Films" spāņu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.