Slavenības
2021. gada 20. februāris, 08:11

Viņa varēja būt Melānijas vietā. Kā Donalds Tramps gribēja apprecēt princesi Diānu

Jauns.lv

Donalds Tramps vienmēr mīlējis un apjūsmojis skaistas sievietes. Viņam tik ļoti patika būt skaistuļu ielenkumā, ka 1996. gadā miljardieris nopirka tiesības rīkot skaistumkonkursu “Mis Visums”. Ekscentriskais uzņēmējs savulaik nepalika arī vienaldzīgs pret princeses Diānas šarmu. Kādu laiku viņš pat neatlaidīgi “aplidoja” princesi un neatmeta cerību padarīt par savu sievu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Diāna iepatikās Trampam ar savu šarmu un izsmalcinātību.

Nākamais ASV prezidents un lēdija Dī iepazinās 1995. gada decembrī labdarības vakariņās Ņujorkā. Uzņēmēju apbūra, cik pieklājīgi un tajā pašā laikā stingri Velsas princese spēja apturēt kritiķus, kas centās iztraucēt viņas runu viesnīcā “Hilton”.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Donalds Tramps un princese Diāna labdarības vakariņās Ņujorkā 1995. gada nogalē. Tieši šeit abi iepazinās klātienē.

Sagadījās, ka vēlāk Trampa svīta un Diāna vakariņu laikā bija nosēdināti pie viena galda. Donalds piedāvāja princesei bezmaksas dalību viņa golfa klubā "Mar-a-Lago", bet Diāna taktiski atteicās.

foto: Lou Novick/CSM/Shutterstock/ Vida Press
Donalds Tramps pie savas villas Floridā 1995. gadā. Princese Diāna palika viņam kā nesasniedzama sapņu sieviete.

Neskatoties uz to, būvniecības magnāts bija tik ļoti princeses apburts, ka pieņēma lēmumu jebkādiem līdzekļiem izpelnīties viņas laipnību un labvēlību.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Tramps uzskatīja, ka Diāna ar savu klātbūtni burtiski izgaismojusi telpu un ar fenomenālo harizmu apbūrusi visus apkārtējos.

Plašsaziņas līdzekļos izskanējušie paziņojumi par problēmām Diānas ģimenes dzīvē tikai stiprināja Donalda apņemšanos un deva aizvien jaunas cerības uz viņam labvēlīgu rezultātu.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Trampa pārliekā uzstājība princesei ar laiku radīja trauksmes sajūtu.

Trampu pat neapturēja fakts, ka tobrīd viņš aizvien bija precējies ar savu otro sievu aktrisi Marlu Meiplsu.

foto: Levine-Roberts/Sipa USA/ Vida Press
Tramps ar otro sievu Marlu Meiplsu 1995. gada novembrī. Donalds aizvien bija precējies, kad “aplidoja” Diānu.

Tramps princesei 35. dzimšanas dienā nosūtīja milzīgu grozu ar ziediem. Bet vēl nesen viņš bija publiski izteicies, ka sievietei 35 gadi – tas jau esot “norakstāms vecums”.

foto: CAMERA PRESS/Tom Wargacki / Vida Press
Donalds un Marla Meiplsa kāzu dienā 1993. gadā.

Memuāros “Atgriešanās māksla” (“The Art of Comeback”) Donalds atceras, kādu iespaidu uz viņu atstājusi šī angļu aristokrāte: viņa ar savu klātbūtni burtiski izgaismojusi telpu un ar fenomenālo harizmu apbūrusi visus apkārtējos. Miljardierim Diāna kļuva par “īstu princesi un neaizsniedzamu sapņu sievieti”.

foto: Ted Blackbrow/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
1993. gadā. Tramps iejūtas par fotogrāfu žurnāla “Playboy” ballītē.

Lai atstātu iespaidu uz Velsas princesi, Tramps veica dāsnu ziedojumu viņas labdarības fondam. Diānas pateicības vēstule iedvesmoja pielūdzēju un pamudināja rīkoties izlēmīgi. Princeses apartamentos Kensingtonas pilī katru dienu nogādāja rožu un orhideju klēpjus, ko sūtīja Donalds.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Skaistas sievietes Trampam vienmēr patikušas. 2013. gadā ar “Mis Visums” dalībniecēm.

Pēc žurnālistes un Diānas draudzenes Selīnas Skotas teiktā, princese reiz viņai pažēlojusies, ka būvniecības magnāts izvedoties pārāk uzstājīgi. Lēdija Dī atzinusies, ka nezina, ko iesākt ar tādu lērumu ziedu, savukārt no paša Trampa viņai metoties šermuļi un rodoties sajūta, ka tiek vajāta.

foto: Kommersant/ Vida Press
Ar skaistumkaralieni 2013. gadā.

Rakstā, kas 2015. gadā publicēts izdevumā “Sunday Times”, Skota izteikusi minējumu, ka Donalds Diānā saskatījis “perfektu sievu-trofeju”, taču viņam nav bijušas ne mazākās izredzes uz atbildes jūtām.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Diānas nāve pielika punktu nākamā prezidenta cēlajiem plāniem. Intervijā Hovardam Sternam vīrietis pauda nožēlu, ka viņš tā arī nav paspējis savaldzināt princesi.

foto: Michael Ferguson/Shutterstock/ Vida Press
1990. gadā.

Tramps viņu uzskatīja par ārkārtīgi skaistu, kā supermodeli. Taču neraugoties uz savu milzīgo sajūsmu, viņš izteica dīvainu frāzi: “Viņa bija traka, bet tie jau ir sīkumi.”

foto: Courtesy Simon & Schuster/ME
Donalds agrā jaunībā.

Turklāt uzņēmējs apgalvoja, ka uzsāktu ar princesi romantiskas attiecības vien tad, kad viņa būtu veikusi AIDS testu. Daudzi lēdijas Dī fani šādu izteikumu uztvēra kā klaju apvainojumu, un pār Trampu gāzās kritikas lavīna.

foto: Shutterstock/ Vida Press
1993. gadā.

Par Velsas princesi Tramps vēlreiz atcerējās dažus gadus vēlāk, kad stādīja savu “10 šarmantāko sieviešu” topu. Šī saraksta trešajā vietā viņš ierindoja lēdiju Dī.

foto: Mantel/Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Donalds Tramps ar pirmo sievu Ivanu Trampu 1990. gadā.

Pirmajā ailītē viņš ierakstīja Melāniju Trampu, bet otrajā – savu pirmo sievu modeli Ivanu Trampu.

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48