Slavenības
2021. gada 8. marts, 08:36

Mašīnā ar čomu. Aija Selga-Brikmane un Nauris Brikmanis testē Peugeot e-2008

Jauns.lv

Aija Selga-Brikmane & Nauris Brikmanis testē Peugeot e-2008 elektroauto. Tas ir auto, ar kuru uz benzīntanku brauc tikai pēc hotdoga vai kafijas. 100% elektrisks krosovers, kas apveltīts ne vien ar labu izskatu, bet arī ar dinamiskas braukšanas spējām. Vai zini, cik kilometru var nobraukt ar vienu uzlādi? Pateiksim priekšā - līdz pat 320 km. Pietiekami, vai ne?

Noskaties video un uzzini, kā ar braukšanas uzdevumiem tiks galā sieviete ar stāžu. Braukšanā! Un vēl – uzzini, kuri ir mīļākie Aijas un Naura ēdieni, kas Aijai sevī un arī vīrā patīk visvairāk un beigu beigās – kādas ir abu dzīves vissvarīgākās lietas.

Kas ir Mašīnā ar čomu?

“Mašīnā ar čomu” - Nauris Brikmanis uz atklātu sarunu aicināja četrus savus draugus - Aivi Ceriņu, Evelīnu Pārkeri, Aiju Selgu-Brikmani un Renāru Zeltiņu, vienlaicīgi notestējot četrus dažādus automobiļus no auto nomas & līzinga kompānijas SIXT un KIA un Peugeot oficiālā pārstāvja Forum auto – KIA Sorento, KIA X-Ceed, Peugeot e-2008 elektroauto un Peugeot Rifter.

Projekts tapis sadarbībā ar SIXT auto noma un pilna servisa auto līzings & Forum Auto, KIA un Peugeot oficiālo pārstāvi. Video tapuši 2020. gada novembrī, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus. 

SIXT – īstermiņa auto noma uz 1 dienu, 1 mēnesi vai 1 gadu. Izvēlies un rezervē https://www.sixt.lv

Nepieciešams auto uz 12 mēnešiem vai ilgāk? SIXT Leasing - pilna servisa auto līzings uzņēmumiem no 1 līdz 5 gadiem – https://www.sixt-leasing.lv

📍 Fiksēts maksājums, lej degvielu un brauc! #SIXT

#PilnsServiss #AutoLizings #AutoNoma #KIA #Peugeot #ForumAuto