Slavenības

Mašīnā ar čomu. Nauris Brikmanis un Aivis Ceriņš testē jauno KIA Sorento

Jauns.lv

Nauris Brikmanis & Aivis Ceriņš testē jauno KIA Sorento - bezceļu limuzīnu. Ja Tev sanācis braukt ar iepriekšējo Sorento modeli, vari aizmirst pilnīgi visu - šis ir absolūti jauns auto, kas sniedz pilnīgi jaunas sajūtas brauciena laikā!

Mašīnā ar čomu. Nauris Brikmanis un Aivis Ceriņš t...

Noskaties video un uzzini, pēc cik mēģinājumiem Aivis nokārtoja braukšanas eksāmenu, kas ir nozīmīgākā lieta Aivja dzīvē, kuras auto funkcijas viņam ir svarīgākās, kas ir viņa mīļākais ēdiens un to, vai Aivis zina, cik ir 15 plus 12 .

Kas ir Mašīnā ar čomu?

“Mašīnā ar čomu” - Nauris Brikmanis uz atklātu sarunu aicināja četrus savus draugus - Aivi Ceriņu, Evelīnu Pārkeri, Aiju Selgu-Brikmani un Renāru Zeltiņu, vienlaicīgi notestējot četrus dažādus automobiļus no auto nomas & līzinga kompānijas SIXT un KIA un Peugeot oficiālā pārstāvja Forum auto – KIA Sorento, KIA X-Ceed, Peugeot e-2008 elektroauto un Peugeot Rifter.

Projekts tapis sadarbībā ar SIXT auto noma un pilna servisa auto līzings & Forum Auto, KIA un Peugeot oficiālo pārstāvi. Video tapuši 2020. gada novembrī, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus. 

SIXT – īstermiņa auto noma uz 1 dienu, 1 mēnesi vai 1 gadu. Izvēlies un rezervē https://www.sixt.lv

Nepieciešams auto uz 12 mēnešiem vai ilgāk? SIXT Leasing - pilna servisa auto līzings uzņēmumiem no 1 līdz 5 gadiem – https://www.sixt-leasing.lv