Slavenības
2021. gada 5. marts, 18:25

Mašīnā ar čomu. Nauris Brikmanis ar draugiem testēs automašīnas

Jauns.lv

Par ko runā čomi, braucot mašīnā? Nauris Brikmanis testē automašīnas kopā ar saviem draugiem – Aivi Ceriņu, Evelīnu Pārkeri un Aiju Selgu-Brikmani un Renāru Zeltiņu un atklāj plašākai sabiedrībai nezināmus faktus.

“Mašīnā ar čomu” - Nauris Brikmanis uz atklātu sarunu aicināja četrus savus draugus - Aivi Ceriņu, Evelīnu Pārkeri, Aiju Selgu-Brikmani un Renāru Zeltiņu, vienlaicīgi notestējot četrus dažādus automobiļus no auto nomas & līzinga kompānijas SIXT un KIA un Peugeot oficiālā pārstāvja Forum auto – KIA Sorento, KIA X-Ceed, Peugeot e-2008 elektroauto un Peugeot Rifter.

Kā viņiem veiksies trasē, kurš būs ātrākais, kuram tās būs vērtīgas mācību stundas, kurš no Naura draugiem spēj atbildēt uz vienkāršākiem un sarežģītākiem jautājumiem stresa situācijās, noparkot auto un vēl… – uzzini, noskatoties visus 4 draugu tikšanās video “Mašīnā ar čomu”! Un tas vēl nav viss! Kad čomi satiekas mašīnā, tiek runāts par lietām, kas parasti paliek tikai starp draugiem! Šoreiz to uzzināsi arī Tu! Nepalaid garām!

Cilvēki ir dažādi. Tāpat arī automašīnas. Tāpēc Nauris ir aicinājis 4 savus draugus doties testa braucienā, katram no viesiem piedāvājot iespēju notestēt kādu no automašīnām. Lielāks un mazāks krosovers, elektroauto un plašlietojuma komercauto – kurš no auto ir ērtāks, kurš piedāvā mākslīgā intelekta asistentus, kas paveic nepieciešamo uzdevumu Tavā vietā un padara braukšanu vēl vienkāršāku, ērtāku un baudāmāku? 

Projekts tapis sadarbībā ar SIXT auto noma un pilna servisa auto līzings & Forum Auto, KIA un Peugeot oficiālo pārstāvi. Video tapuši 2020. gada novembrī, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus. 

SIXT – īstermiņa auto noma uz 1 dienu, 1 mēnesi vai 1 gadu. Izvēlies un rezervē https://www.sixt.lv

Nepieciešams auto uz 12 mēnešiem vai ilgāk? SIXT Leasing - pilna servisa auto līzings uzņēmumiem no 1 līdz 5 gadiem – https://www.sixt-leasing.lv

📍 Fiksēts maksājums, lej degvielu un brauc! #SIXT

#PilnsServiss #AutoLizings #AutoNoma #KIA #Peugeot #ForumAuto