Dziedātāja un aktrise Demija Lovato

gallery icon
41
Slavenības
2021. gada 19. februāris, 05:38

Popzvaigznei Demijai Lovato konstatēti smadzeņu bojājumi

Jauns.lv

Amerikāņu aktrisei un dziedātājai Demijai Lovato (28) konstatēti smadzeņu bojājumi, ko viņa ieguvusi pēc pārciestas sirdslēkmes un trīs insultiem. Pie šīm biedējošajām un dzīvībai bīstamajām slimībām viņu novedusi narkotiku pārdozēšana. Jaunajā dokumentālajā filmā Lovato atklāti runā par visu.

foto: YouTube Originals / BACKGRID/ Vida Press

Dziedātāja Demija Lovato, kura 2018. gadā gandrīz gāja bojā pēc narkotiku pārdozēšanas, vaļsirdīgi stāstīs par savu baiso pieredzi un atkarības jautājumiem jaunajā dokumentālajā filmā “Demija Lovato: Dejot ar velnu” (“Demi Lovato: Dancing with the Devil”).

Pēc tam, kad trešdien skatītāju rīcībā nodots filmas reklāmas rullītis, ir skaidrs, ka amerikāņu popzvaigzne un bijusī Disneja bērnu filmu aktrise būs atklāta un godīga, stāstot par to, kādas sekas atkarības problēmas atstājušas uz viņas turpmāko veselību. 2018. gadā pēc pārdozēšanas viņa atradās tikai par mata tiesu no kapa.

foto: YouTube Originals / BACKGRID/ Vida Press
Slimnīcā.

Sarunā ar režisoru Maiklu D. Ratneru Demija stāsta par visu savu veselības problēmu buķeti, tajā skaitā smadzeņu bojājumiem.

Saskaņā ar slavenību žurnāla “People” rīcībā esošo informāciju, Demija drosmīgi atzinusies: “Man radās smadzeņu bojājumi, ar kuru blaknēm es cenšos tikt galā aizvien. Es nevadu automašīnu, jo manai redzei ir neredzamās zonas.”

foto: Shutterstock/ Vida Press
Disneja bērnu filmu zvaigzne Demija Lovato.

“Man piedevām ilgu laiku bija problēmas ar lasīšanu. Man tas bija liels notikums, kad varēju izlasīt grāmatu. To varēju tikai aptuveni divus mēnešus vēlāk, jo mana redze bija ļoti samiglota.”

Demijas Lovato krāsainās matu šķipsnas

gallery icon
10

“Es tiku galā ar daudzām sekām. Ir sajūta, ka tās aizvien mīt manī, lai atgādinātu, kas varētu notikt, ja es vēl kādreiz nonākšu tik tumšā dzīves periodā,” piebildusi Demija. “Esmu pateicīga par šiem atgādinājumiem. Esmu ļoti pateicīga, ka nebiju no tiem, kam vajadzīga ilga rehabilitācija. Rehabilitācija ar mani notika emocionāli.”

foto: Hit Entertainment. Courtesy: Everett Collection/ Vida Press
Demija (ar brillēm un sarkanu matu lentu) TV šovā “Barney and Friends”. Meitene uz dzeltenās bumbas ir Selēna Gomesa.

Dokumentālās filmas reklāmas rullītī Demija norāda, ka slimnīcā esot pieredzēts arī kritisks brīdis, kad ārsti uzskatījuši, ka viņa nomirs tuvāko piecu līdz desmit minūšu laikā.

Dokumentālo filmu par Demijas Lovato skarbo pieredzi ar narkotikām un teju letālo iznākumu, interesanti varēs skatītes "YouTube", sākot no 23. marta. Demija tajā stāstīs gan par to, kā bērnībā kļuva par Disneja filmu zvaigzni, gan savām problēmām ar garīgo veselību un izārstēšanos no atkarībām.

foto: YouTube Originals / BACKGRID/ Vida Press
Pērn pēc četriem draudzības mēnešiem Demija Lovato saderinājās ar aktieri Maksu Ehriču, bet jau divus mēnešus vēlāk šīs attiecības izira.

Faniem būs ļauts ielūkoties arī Demijas privātajā dzīvē. 2020. gada jūlijā viņa paziņoja par saderināšanos ar aktieri Maksu Ehriču, taču pēc diviem mēnešiem to atsauca un pašķīrās. Pirms saderināšanās pāris bija kopā četrus mēnešus.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Demija Lovato un Makss Ehričs 2020. gadā.

Demijai bija izdevies atbrīvoties no narkotiku atkarības. Viņa sešus gadus turējās pa gabalu no apreibinošajām vielām, taču 2018. gadā atkal ieslīga atkarībā, kā rezultātā pārdozēšana gandrīz beidzās letāli.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Demija Lovato un Makss Ehričs 2020. gadā.

Pēc pārdozēšanas viņa divas nedēļas pavadīja "Cedars-Sinai" medicīnas centrā Losandželosā. Pēc tam sekoja daudzu nedēļu ilga rehabilitācija, līdz viņa atkal spēja atgriezties reālajā pasaulē.

Mūzikas zvaigzne iesaistījās atlabšanas programmā un divu gadu laikā paveica lielu progresu.

2020. gadā Demija atgriezās uz skatuves “Grammy” balvu ceremonijas vakarā, kur izpildīja skaņdarbu ar nosaukumu “Anyone”.

Šo emocionālo skaņdarbu mūziķe bija sarakstījusi dažas dienas pirms liktenīgās pārdozēšanas. Viņa pati to nodēvējusi par “saucienu pēc palīdzības”.

Sarunā ar Zeinu Lovu no “New Music Daily” Lovato saka: “Kad klausos šo dziesmu, es tekstā sadzirdu saucienu pēc palīdzības. Kad tu klausies to tagad, nāk prātā doma – ‘kā gan neviens, kas to dzirdēja, neiedomājās – palīdzēsim šai meitenei?’”

foto: Instagram, Vida Press
Demija Lovato “Grammy” balvu vakarā 2020. gadā.