foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - aktuāla romantiska komēdija un neparasts stāsts par lēdiju un viņas auto
TV
2021. gada 18. februāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - aktuāla romantiska komēdija un neparasts stāsts par lēdiju un viņas auto

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet komēdiju "Shēmotāji", Romantisku komēdiju "Piespiedu izolācijā" un seriālu "Lēdija un auto".

Deivija shēma

Pēc futbolista karjeras beigām Deivijs ar diviem draugiem uzsāk koncertu organizēšanu Dandī pilsētā, solot sarīkot arī vērienīgu "Iron Maiden" šovu.

Lai izkultos no parādiem, kuru dēļ viņš nokļuvis gangstera Fērgija nagos, Deivijam jāīsteno savas dzīves varenākā “shēma”. Filmu tās režisors un scenārija autors Deivs Maklīns veidojis pēc paša dzīves notikumiem – pirms viņš kļuva par pasaulē pazīstamās grupas "Placebo" menedžeri.

Komēdiju "Shēmotāji" ("Schemers") skatiet "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kā izšķirties pašizolācijā

Linda un Pakstons nolemj šķirties, tomēr dzīvei ir citi plāni, jo viņi ārkārtējās situācijas laikā ir iestrēguši mājās – obligātajā pašizolācijā.

Līdzās pastāvēšana ir izaicinājums, bet ar dzejas un ievērojama vīna daudzuma palīdzību tā viņus pārsteidzošā veidā satuvina. Filmā, kuras režisors ir pazīstamais Dags Laimens, galvenajās lomās redzamas Holivudas zvaigznes Anna Heteveja un Čuetels Edžīofors, tāpat arī veterāns Bens Kingslijs, kā arī komēdijzvaigznes Bens Stillers, Marks Getiss, Mindija Kolinga un Stīvens Meršants.

Interesanti, ka visa filma uzņemta pandēmijas laikā un tas tās veidotājiem prasījis vien 18 dienas. Un, neraugoties uz itin pieklājīgo aktieru sastāvu, izmaksājusi vien trīs miljonus ASV dolāru.

Romantisko komēdiju "Piespiedu izolācijā" ("Locked Down") lūkojiet "Shortcut Films" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Lēdija un neparastais auto

"Lēdija un auto" ("The Lady and the Dale") ir neparasts stāsts par transpersonu, uzņēmēju Lizu Kārmaiklu.

Viņa ieguva slavu septiņdesmitajos gados, piedāvājot auto Dale ar trīs riteņiem un izdevīgu degvielas patēriņu. Taču automašīnas tehnoloģija, gluži kā Lizas pagātne, bija aizdomām mākta. “Gluži kā Kārmaiklas dzīve, šis ir patiešām mežonīgs ceļojums, piesātināts ar vēsturiskiem kadriem un atklātām intervijām,” tā Lēdiju un auto vērtē kritiķi. Dokumentālo četru sēriju seriālu skatiet "Shortcut Films" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.