Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"One Direction" puiši savus miljonus iztērējuši mammu labklājībai
„One Direction” dalībnieki cenšas būt „skarbie zēni”, taču viņi aizvien ir apbrīnojami tuvi savām mammām!
Slavenības

"One Direction" puiši savus miljonus iztērējuši mammu labklājībai

Jauns.lv

Populārās puišu grupas „One Direction” mūziķi katrs vidēji nopelnījuši 27 miljonus sterliņu mārciņu (37 miljoni eiro). Kā gan viņi to iztērējuši?

"One Direction" puiši savus miljonus iztērējuši ma...

Puišu grupa „One Direction” paziņojusi par vēlmi beigt pastāvēt un tādējādi salauzusi miljoniem meiteņu sirdis. Lai gan šī vēsts nākusi klajā tikai nedēļas sākumā, mammas jau tiek brīdinātas rūpīgi novērot meitas, lai viņas nepadarītu sev galu. Meitenēm gan vēl nevajag krist izmisumā, jo grupa aizvien būs kopā līdz nākamā gada martam! Nākamo sešu mēnešu laikā puiši turpinās savu pasaules turneju, bet īsi pirms gadumijas plānots, ka „One Direction” izdos Ziemassvētku albumu. Līgumsaistības puiši apzinīgi turpinās pildīt vēl visu nākamā gada februāri.

Grupas piecus gadus ilgās pastāvēšanas laikā Nails Horans, Laiems Peins, Harijs Stailss, Lūiss Tomlinsons un Zeins Maliks (kurš grupu pameta gada sākumā) katrs vidēji esot nopelnījis 27 miljonus sterliņu mārciņu (37 miljoni eiro).

Protams, ka lielu daļu kapitāla gados jaunie puiši iztērējuši par smalkām automašīnām, glauniem rokaspulskteņiem un greznām mājām. Taču visu bagātību viņi nav izšķieduši tikai sev un savam priekam – viņi bijuši dāsni arī pret savām ģimenēm, jo īpaši mammām.

Lai gan puiši, vēloties būt „skarbie džeki”, lepojas ar tetovējumiem, kā arī baumots par viņu saistību ar narkotikām un neuzticību pret draudzenēm – visi zēni ir no strādnieku klases ģimenēm un aizvien apbrīnojami tuvi saviem vecākiem, māsām un brāļiem. Ikviens no viņiem ir nopircis vai centies iegādāties jaunu māju savai mammai un tētim.

22 gadus vecais Zeins ne tikai nopircis fantastisku četru guļamistabu māju Brentvudā savai mammai – skolas pavārei, bet arī pērn iztērējis 200 000 sterliņu mārciņu (275 000 eiro), lai draudzenes mamma Dorsetā varētu uzcelt sev māju. Ar draudzeni grupas „Little Mix” dziedātāju Periju Edvardsu viņš bija saderināts, bet pirms mēneša paziņoja par šķiršanos no mis Edvardsas.

Tā runā, ka grupas lielākais sirdsāķītis Harijs Stailss ik mēnesi mammām sūtījis konkrētu naudas summu, bet Lūiss pieņēmis pie sevis darbā mammu un māsu.

Abi puiši nesen arī bijuši vedējtēvu godā savu mammu kāzās. Harija vecāki Anna un Dezs izšķīrās, kad dēlam bija septiņi gadi. Arī Lūisa vecāki Džoanna un Trojs izšķīrās, kad bērns vēl bija mazs. Lieki piebilsts, ka abi puiši seguši visus kāzu izdevumus, jo viņi to, protams, var atļauties.

Tas bija 2012. gadā, kad Zeins Maliks par 280 000 sterliņu mārciņām (385 000 eiro) nopirka četru guļamistabu māju mammai Trišai, tētim Jaseram un trim jaunākajām māsām – Donijai, Valijai un Safai.

Mājā ir garāža un divas guļamistabas ir ar privātu vannasistabu, kā arī nodalītu telpu – drēbju skapi.

Zeinam pieder 4 miljonus sterliņu mārciņu (5.5 miljoni eiro) vērta māja Londonas ziemeļos, ko viņš nopirka sev un līgavai mēnesi pirms šķiršanās. Viņam Londonā pieder arī miljonu vērts dzīvoklis.

Zeina īpašumā ir arī 32 000 sterliņu mārciņu (44 000 eiro) vērts „Bentley Continental” auto un zelta „Rolex” rokas pulkstenis par 15 000 sterliņu mārciņām (20 000 eiro).

Arī Lūiss nav aizmirsis par ģimeni. Viņa jaunākā māsā Lotija ir grupas meikapa māksliniece, bet mamma Džoanna, sertificēta vecmāte, grupas dibinātās ierakstu kompānijas „78 Productions” viena no direktorēm. Mamma dzīvo jaunā 430 000 sterliņu mārciņu (592 000 eiro) vērtā mājā Jorkšīrā, kuru viņai nopircis dēls.

„Saspringtā turnejas grafika dēļ Lūiss reti redz savu ģimeni, tāpēc viņu iesaistīšana ir labs risinājums,” izteicies kāds paziņa.

Lūiss arī meklē māju Losandželosā savai bijušajai mīļākajai Brianai Jangvirtai, kura nākamā gada februārī laidīs pasaulē viņa bērnu. Runā, ka viņš gaidāmā bērna mātei piedāvājis trīs miljonus sterliņu mārciņu (4 miljoni eiro) lielu budžetu, ko viņa var tērēt mājas iegādei. Galvenais noteikums ir lai māja būtu apsargājamā teritorijā un bērns varētu augt drošībā un ziņkārīgo netraucēts.

Arī Laiems Peins (21) saviem vecākiem nopircis jaunu mājvietu. Viņa tēvs Džefs strādā krogā, bet mamma Karena ir auklīte bērnudārzā. Viņa iemantoja popularitāti pēc tam, kad uz darbu bija atnesusi kartona planšeti ar dēla siluetu dabiskā lielumā, jo viņai puiša ļoti pietrūkstot. No 150 000 sterliņu mārciņu (206 000 eiro) vērtas pieticīgas dvīņu mājas Laiema vecāki nu pārcēlušies uz 400 000 sterliņu mārciņu (550 000 eiro) vērtu īpašumu Volverhemtponā.

Laiems nesen vecākiem par 20 000 sterliņu mārciņām (27 500 eiro) nopircis arī jaunu „BMW” automašīnu un apmaksājis brīvdienu braucienu uz Floridu, ASV. Viņš arī nopircis 33 000 sterliņu mārciņu (45 000 eiro) vērtu „Audi TT” automašīnu savai bijušajai draudzenei Danielei Pīzerei.

No visiem „One Direction” puišiem, tieši Laiemam pašam pieder visdārgākā māja. Viņš par to iztērējis 5 miljonus sterliņu mārciņu (6.9 miljoni eiro).

Tā iespējams ir Harija Stailsa (21) mamma, kura piedzīvojusi vislielākās pārmaiņas dzīvē.

Kad viņas dēls 2010. gadā devās pieteikties TV šovam, viņa bija divreiz šķīrusies māmiņa, kura nesen kā štatu samazināšanas dēļ atlaista no darba birojā un reiz mitinājusies virs krodziņa.

2012. gada oktobrī Harijs mammai dzimšanas dienā nopirka māju par 500 000 sterliņu mārciņu (687 000 eiro).

Tagad Harija mammai ir dizaineru drēbes un vienmēr perfekts meikaps. Viņai pat piedalījusies realitātes šovā „The Real Housewives Of Cheshire”.

Tēvam Dezam Harijs nopircis 100 000 sterliņu mārciņu (137 000 eiro) vērtu „Prosche” automašīnu.

Tikai Nails Horans (21) vēl pagaidām vecākiem nav nopircis māju. Viņš samaksājis mammas Moras hipotekāro kredītu un nopircis viņai automašīnu. Viņš arī maksā par dzīvokļa īri Londonā, kurā mamma var uzturēties un būt pēc iespējas tuvāk dēlam.

Naila tēvs Bobijs aizvien strādā vietējā „Tesco” veikala gaļas nodaļā un ir šķīries no Moras. Tēvs noraidīja dēla piedāvājumu nopirkt viņam māju, pērnā gada jūnijā norādot Nailam, ka nav ieinteresēts dzīvot smalki kādā greznā lauku īpašumā.

„Negribu būt idiots, kas svaidās ar naudu,” komentēja miesnieks Bobijs.

Ja visi vecāki būtu tik apdomīgi kā Bobijs, „One Direction” puišiem vēl kādu laiku pēc grupas pastāvēšanas beigām naudas līdzekļu pietiktu un nenāktos pieteikt bankrotu.

„One Direction” mūziķi un viņu sirdsmīļotās mammas


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press