Meitai jau gads. Vai Mendesa un Goslings beidzot saderinājušies? Gredzentiņa FOTO
Daži izteikuši minējumu, ka aktrise Eva Mendesa apzināti gredzenu nav uzlikusi uz kreisās rokas zeltneša, bet nēsā uz labā, lai maldinātu vērīgākos fanus. Tas, ka viņa šo gredzenu pēdējā laikā nēsā pie dažādiem tērpiem, liek aizdomāties, ka šī nav parasta rotaslieta.
Slavenības
2015. gada 31. augustā, 05:43

Meitai jau gads. Vai Mendesa un Goslings beidzot saderinājušies? Gredzentiņa FOTO

Jauns.lv

Aktieri Eva Mendesa (41) un Raiens Goslings (34) ir kopā kopš 2011. gada. Pērn septembrī pāris sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto. Vai gredzentiņš ar lielo smaragdu ir zīme par saderināšanos? Vai Esmeraldas vecāki beidzot nolēmuši apprecēties?

Meitai jau gads. Vai Mendesa un Goslings beidzot s...

2011. gada rudenī Eva Mendesa un Raiens Goslings kopā strādāja pie filmas „The Place Beyond The Pines” uzņemšanas. Tieši tur aizsākās abu mīlasstāsts, kas aizvien turpinās. Un šķiet, ka skaistā Eva beidzot arī saņēmusi to vienu īpašo gredzentiņu no sava mīļotā.

Jau mēnesi Mendesas pirkstu rotā gredzentiņš ar lielu smaragdu. Gredzens ir „vintage” stila un darināts no platīna. To rotā vismaz sešu karātu apaļš smaragds.

Savā „Instagram” blogā aktrise ievietojusi virkni fotogrāfiju, kurās redzama viņas jaunā rota. Par to vai šis ir saderināšanās gredzentiņš, kā mēļo sabiedrība, viņa klusē. Ja tā ir taisnība, šis pāris kā saderināšanās gredzenu izvēlējies ļoti neparastu juvelierizstrādājumu – baltā briljanta vietā dodot priekšroku zaļajam smaragdam.

Gredzens ar zaļo dārgakmeni Evas pirkstā pirmoreiz manīts jau šā gada 25. jūlijā, kad aktrise Floridā iepazīstināja sabiedrību ar zīmola „Estee Lauder” jauno līniju „Dimensions Skincare”. Eva todien tikās ar potenciālajiem klientiem „Nordstrom Aventura” iepirkumu centrā, kur bija sarīkota produkta prezentācija.

Eva un Raiens iepazinās 2011. gada rudenī, strādājot pie filmas „The Place Beyond The Pines”.
Eva un Raiens iepazinās 2011. gada rudenī, strādājot pie filmas „The Place Beyond The Pines”.

Visa pasākuma laikā brunete turēja rokas tā, lai visi varētu aplūkot viņas zeltnesi ar „zaļo brīnumu” uz tā.

Mendesa nebija rotājusies citiem juvelierizstrādājumiem, izņemot smalkiem zelta riņķiem – auskariem. Tādējādi visa uzmanība bija vērsta uz gredzenu, kas piedevām lieliski kontrastēja ar viņas sārto tērpu.

Daži jau izteikuši minējumu, ka aktrise apzināti gredzenu nav uzlikusi uz kreisās rokas zeltneša, bet nēsā uz labā, lai maldinātu vērīgākos fanus. Tas, ka viņa šo gredzenu pēdējā laikā nēsā pie dažādiem tērpiem, liek aizdomāties, ka šī nav parasta rotaslieta.

Atgādināsim, ka Eva tik prasmīgi izstaigāja grūtniecību, ka deviņu mēnešu laikā neviens pats nenofotografēja viņu ar lielu vēderu. Mendesa arīdzan vēl plašākai sabiedrībai nav parādījusi meitas Esmeraldas Amadas fotogrāfiju. Viņas un Raiena Goslinga pirmdzimtā pasaulē nāca pērnā gada 12. septembrī.

Jau mēnesi slavenās aktrises Evas Mendesas pirkstu rotā gredzentiņš ar lielu smaragdu. Viņa un aktieris un Raiens Goslings ir kopā kopš 2011. gada. Pērn septembrī pāris sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto. Vai gredzentiņš ar lielo smaragdu ir zīme par saderināšanos?

Eva Mendesa izrāda smaragda gredzenu

Jau mēnesi slavenās aktrises Evas Mendesas pirkstu rotā gredzentiņš ar lielu smaragdu. Viņa un aktieris un Raiens Goslings ir kopā ...

Eva Mendesa un Raiens Golsings 2013. gadā iznākušajā kinofilmā „The Place Beyond The Pines”.

Eva Mendesa un Raiens Golsings kinofilmā „The Place Beyond The Pines”

Eva Mendesa un Raiens Golsings 2013. gadā iznākušajā kinofilmā „The Place Beyond The Pines”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram