foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - sirdssilta komēdija un suņuka Blinkija piedzīvojumi
Kadrs no seriāla "Lielas un mazas radības".
TV
2021. gada 19. janvāris, 17:03

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - sirdssilta komēdija un suņuka Blinkija piedzīvojumi

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet komēdiju "Itālijas atmiņas", animētu pašmāju darbu un seriālu par veterinārārstiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tēvs, dēls un Toskāna

"Itālijas atmiņas" ("Made in Italy") ir sirdssilta komēdija par bohēmisko mākslinieku Robertu, kurš atgriežas gleznainajā Toskānā, lai kopā ar dēlu Džeku steidzami pārdotu māju, kas mantota no mirušās sievas.

Visiem par pārsteigumu reiz skaistā villa nu ir katastrofālā stāvoklī. Atjaunošanas darbi nevedas, un starp tēvu un dēlu ne pirmo reizi izceļas nesaskaņas. Roberta komiskā neprasme veikt remontdarbus saved viņus kopā ar košiem vietējā ciema iedzīvotājiem, savukārt Džekam mājas stāvoklis atgādina zudušās atmiņas par laimīgākiem laikiem kopā ar māti. Kopīgi atjaunojot villu līdz tās iepriekšējai spozmei, uzlabojas arī Roberta un Džeka savstarpējās attiecības.

foto: Publicitātes

Filmu, kurā galvenajās lomās ir tēvs un dēls – Holivudas zvaigzne Laiams Nīsons un viņa atvase Mišels Ričardsons –, skatiet "Shortcut Premiere" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Blinkija piedzīvojumi

Viss, ko suns Blinkijs vēlas, ir palikt netraucēts un visu dienu skatīties savus iemīļotākos televīzijas raidījumus, taču viņa plāni sabrūk tajā mirklī, kad viņš saprot – viņa 19 gadu vecais saimnieks Brendons ir aizmirsis savu mājas darbu.

foto: Publicitātes

Bez šā darba Brendons tiks izmests no universitātes, tāpēc Blinkijs nolemj uzņemties iniciatīvu savās rokās un nogādāt mājas darbu, kamēr nav par vēlu. Blinkijam jāmēro garš un sarežģīts ceļš līdz skolai. Viss nerit pēc plāna, un Blinkijs iekuļas nepatikšanās, kas apgrūtina viņam paveikt iecerēto. Blinkijs ar viltu un spītu virzās uz priekšu un iegūst daudz ienaidnieku, taču viņam neraksturīgi suns paveic arī cēlsirdīgu rīcību un gūst draugus, kuri viņam palīdz.

Blinkijs ir Latvijā radīts animācijas komēdijseriāls bērniem un jauniešiem, kas tapis video un animāciju studijas "Sense Media" un "Tet Studio" kopprodukcijā. Martina Feodosova režisēto animācijas komēdiju "Blinkijs" lūkojiet "Shortcut Films" latviešu valodā.

Džeimss un problemātiskā ģimene

Tikko pabeidzis Glāzgovas veterinārijas koledžu, Džeimss Heriots seko savam sapnim kļūt par veterinārārstu Jorkšīrā.

Taču drīz vien Džeimss saprot, ka dzīvnieku ārstēšana nozīmē arī to īpašnieku ārstēšanu, un šiem fermeriem izpatikt nudien nav viegli. Skeldeilas namā Džeimss iepazīst problemātisku ģimeni – haotisko priekšnieku Zigfrīdu Farnonu, viņa brāli Tristanu un asprātīgo Holas kundzi, kas “stūrē kuģi”. Kad vietējā skaistule Helēna Aldersone piesaista Džeimsa uzmanību, viņš atrod vēl vienu iemeslu, lai uzkavētos.

Seriālu "Lielas un mazas radības" ("All Creatures Great and Small") skatiet "Shortcut Films" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās