Slavenības
2021. gada 13. janvāris, 11:58

Viņā atmostas sievišķība. Džolijas un Pita meita Šilo vairs neģērbjas kā zēns

Jauns.lv

Holivudas šķirtā aktieru pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākā bioloģiskā meita Šilo visbeidzot, šķiet, būs “sevi atradusi”. 14 gadus vecā meitene vairs neģērbjas kā zēns. Viņas mati kļūst aizvien garāki, bet šortiņi īsāki.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

14 gadus veco Šilo Džoliju-Pitu mēdz uzskatīt par pašu populārāko slavenību bērnu. Ja neskaita, ka meitenes slavenie vecāki par atļauju publicēt Šilo pirmās fotogrāfijas paprasīja līdz tam nebijuši augstu summu (vecāki to vēlāk ziedoja labdarībai), Šilo popularitāte augusi, pateicoties viņas bērnu dienu savādajiem ieradumiem: ģērbties kā zēnam, matus griezt īsus kā zēnam un lūgt vecākiem sevi saukt vārdā Džons. Meitene kategoriski atteicās uzvilkt kleitu vai svārkus vai izaudzēt garākus matus. Viņai patika tikai zēnu drēbes un “zēngalviņa”. Pat uz saviesīgiem vakariem Šilo vecākus pavadīja ģērbusies kā puika – uzvalkā.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Andželina Džolija un Breds Pits nekad publiski nekomentēja sava bērna atšķirīgo uzvedību, taču bija redzams, ka viņi savai atvasei neko arī neaizliedz, ļaujot bērnam pašam izlemt, ko un kā vilkt, un izskatīties.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon
20

Paziņas apgalvoja, ka Andželina pilnībā atbalsta meitu viņas vēlmē izpausties un pat uzrunā viņu par Džonu, ja reiz meitenei tas ir tik būtiski. Taču tēvs Breds Pits gan raizējās par meitas sevis identifikāciju un to, kādu tas atstās ietekmi uz viņas nākotni.

Savulaik klīda pat runas, ka Šilo jau apmeklējot hormonālo terapiju, lai pēc 18. dzimšanas dienas varētu veikt dzimuma maiņas operāciju. Taču izskatās, ka tās bijušas vien baumas, kas balstās uz pieņēmumiem meitenes izskata dēļ, nevis uz reāliem faktiem.

Jau kopš 2020. gada vidus Šilo aizvien biežāk redzēta, ģērbusies atšķirīgi no sev agrāk ierastā stila. Skolniece pirmo reizi mūžā sākusi audzēt garākus matus un nēsāt meitenīgākus apģērbus, kas gan pagaidām ir visai ieturēti un tuvi unisex stilam.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

Pirms dažām dienām paparaci nofotografējuši, kā Džolija ar vecāko meitu iepērkas sieviešu apģērbu veiklā. Šoreiz Šilo iziešanai pilsētā bija izvēlējusies īsus džinsa šortiņus. Vēl pirms pusgada viņa ar lielāko prieku to vietā būtu uzvilkusi atturīgas pusgarās bikses.

Spriežot pēc fotogrāfijām, meitene turpina audzēt garus matus, lai gan pagaidām tos izvēlas saņemt ciešā mezglā pakausī. Iespējams, ka viņa pagaidām vēl nejūtas komfortabli, lai staigātu vaļējiem gariem matiem. Vai arī Šilo kautrējas parādīt tādu sievišķības iezīmi, izejot sabiedrībā.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās