Slavenības
2021. gada 13. janvāris, 05:32

Madonna pandēmijas ierobežojumu laikā "apmeklē piecas valstis trīs nedēļās"

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna (62) riskējusi izpelnīties sabiedrības dusmas, jo koronavīrusa pandēmijas laikā, kad no ceļošanas prasīts atturēties, viņa paviesojusies vairākās zemēs un savus braucienus atspoguļojusi sociālajos tīklos.

Madonnai 60!

gallery icon
116

Neraugoties uz pandēmiju un visā pasaulē ieviestajiem ierobežojumiem, popzvaigzne Madonna tikai dažu pēdējo nedēļu laikā paguvusi paviesoties pat piecās dažādās zemēs! Kā ziņo ārvalstu prese, mūziķe pieveikusi 11 700 jūdzes trīs nedēļu laikā. No Amerikas Savienotajām Valstīm viņa devusies uz Lielbritāniju, Malāviju, Ēģipti un Keniju.

Madonna un viņas 36 gadus jaunākais draugs Ahlamaliks Viljamss

gallery icon
20

Savu starptautisko ceļojumu tūri dziedātāja uzsākusi Losandželosā īsi pirms Ziemassvētkiem. No šīs pilsētas viņa mērojusi ceļu uz Londonu kopā ar mīļoto vīrieti Ahlamaliku Viljamsu un saviem bērniem Deividu Bandu, Mērsiju Džeimsu un dvīnēm Esteri un Stellu.

Pēc dažām dienām, ko Madonna pavadījusi Lielbritānijas galvaspilsētā, kur viņai pieder sava māja, dziedātāja ar ģimeni izlidojusi uz Malāviju. Šoreiz viņai ceļojumā pievienojies arī vecākais dēls, 20 gadus vecais Roko, - informē laikraksts “The Sun”.

Publikācijā teikts, ka Madonna ar mīļoto un bērniem piestājusi arī Ēģiptes pilsētā Asuanā.

Malāvijā ģimene pavadījusi nedēļu. Šajā valstī popzvaigzne ir goda viešņa. Pateicoties viņas dibinātajam labdarības fondam “Raising Malawi” te uzceltas vairākas skolas un slimnīcas.

Malāvija Madonna tikās ar valsts prezidentu Lācaru Čakveru un citām ievērojamām amatpersonām.

Trešdien, 6. janvārī, dziedātāja ar bērniem atkal devās uz lidostu, šoreiz viņu galamērķis bija Kenija. Ģimene šobrīd uzturas safari.

Madonnai tuvu stāvošas personas apliecinājušas, ka dziedātāja un viņas ģimene “regulāri veic Covid-19 testus, lai pārliecinātos, ka nepārnēsā vīrusu”.

Tiek lēsts, ka Madonna, kuras kapitāls novērtēts 600 līdz pat 850 miljonu ASV dolāru apmērā, lidojumus veikusi ar privāto lidmašīnu un viņai uz Keniju un Malāviju līdzi devies personīgais fotogrāfs Rikardo Gomess, kurš iemūžinājis ceļojumu.

Superzvaigzne sociālajos tīklos dalījusies ar virkni profesionālu fotogrāfiju, kas uzņemtas viņas neseno braucienu laikā.

Lai gan Madonnas ceļojumi daudziem liek neizpratnē saraukt pieri, izskanējusi informācija, ka dziedātāja nav pārkāpusi nevienu no noteiktajiem likumiem, pat neraugoties uz esošajiem ceļošanas ierobežojumiem.

Jaunākie noteikumi nosaka, ka ceļotājiem, kas iebraukuši Malāvijā un Kenijā, nav jāievēro karantīna, ja viņi var uzrādīt negatīvu Covid-19 testu.

Savukārt no 15. decembra “elitāriem biznesa ceļotājiem” Lielbritānijā piešķirtas lielākas priekšrocības, “ievērojot īpašos kritērijus”.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon
6

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon
6