Slavenības
2021. gada 12. janvāris, 13:19

Anna Sedokova publicē atklātu foto ar Timmu un paziņo par pārmaiņām dzīvē

Jauns.lv

Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova savulaik bija grupas “VIAGra” dalībniece, bet pēc tam sāka veidot solokarjeru. Annas efektīgā āriene vienmēr pievilinājusi vīriešus, taču laimi personiskajā dzīvē viņa ieguvusi vien nesen. 

Kad 2020. gadā Sedokova svinēja kāzas ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, dziedātājai jau bija trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem. 

Bērnu Alīnas, Monikas un Hektora māmiņa nekad nav kautrējusies atkailināties un parādīties publikas priekšā pieticīgā apģērbā. Pēdējos gados Anna Sedokova regulāri izvietojusi sociālajos tīklos savas fotogrāfijas bikini, savukārt saviesīgos pasākumos parādījusies ļoti drosmīgās kleitās. Arī vīrs dziedātāju atbalstīja un reizēm pozēja kopā ar viņu pikantos kadros. Tomēr tagad izskatās, ka Annas krāšņie foto turpmāk būs pieejami krietni mazākai auditorijai. 

Pēc Jaungada brīvdienām Sedokova savus 5,2 miljonus Instagram sekotāju informēja, ka nolēmusi būt mazāk atklāta. Kopā ar šo paziņojumu popzvaigzne publicējusi fotogrāfiju, kurā atrodas ūdenī vīra apskāvienos. Attēlā redzams, ka plānā auduma tērps fuksiju krāsā piesedz mākslinieces kuplās krūtis un skatienam atklāj apetīlīgos gurnus. Uz viņas gurna Timma ir uzlicis roku un sažņaudzis to. Redzams, ka Anna ir bez apakšveļas. “Es vairs negribu. Dalīties ar visiem. Es gribu ar savējiem. Es gribu vien ar atsevšķiem cilvēkiem, ne katru garāmgājēju," dziedātāja raksta komentārā pie foto.

"Un tā vairs nebūs. Tā atklātā Aņa pakāpeniski paliks pagātnē. Es strādāju pie tā," Sedokova piebilst. "Es esmu pieradusi, ka apspriež mani. Mani, bet ne manus bērnus. Tā vairs nebūs. Karma jums noteikti atspēlēsies. Es mīlu Instagramu, taču neļaušu tam izjaukt savu dzīvi. Man bērni un mans vīrs smaidīs no skaistām profesionālām fotogrāfijām, un Instagrams vairāk būs daļa no manas darba dzīves, bet mazāk - privātās dzīves." 

Komentēšanas iespēju pie šā ieraksta dziedātāja ir izslēgusi, taču popzvaigznes cienītāji redzēto apspriež fanu klubu profilos. Fani ir sajūsmā par Sedokovas sulīgajām formām un daudzi pauž sarūgtinājumu, ka viņa nolēmusi mainīt sava Instagram koncepciju. “Aņa, kādas formas”, “Jānim pat plauksta bijusi par mazu”, “Aņa, tik žēl! Tu izskaties burvīgi”, “Kā tad var būt tik skaista?”, “Kardašjana nobāl,” savu sajūsmu par Annas formām un nožēlu par viņas lēmumu pauž Instagram lietotāji.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon
75

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon
23

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48