Boldvina un Beisingeres meita parāda kārdinošu dekoltē. FOTO
Airlenda Boldvina izvēlējusies „Salvatore Ferragamo” kleitu no 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Interesenti identisku kleitu var iegādāties internetā par 2415 eiro.
Slavenības
2015. gada 14. septembris, 08:42

Boldvina un Beisingeres meita parāda kārdinošu dekoltē. FOTO

Jauns.lv

Aktieru Aleka Boldvina un Kimas Beisingeres meita Airlenda Boldvina nekad nav bijusi no kautrīgajām. Nesen 19 gadus vecā modele izgājusi sabiedrībā vakarkleitā ar ļoti kārdinošu dekoltē.

Modele Airlenda Boldvina nesen kā apmeklējusi veikala atklāšanas pasākumu Losandželosā, kas rīkots par godu itāliešu apavu dizainera Salvatores Feragamo 100. gadadienai Holivudā.

Feragamo (1898-1960) bija Holivudas zvaigžņu iecienīts apavu meistars aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados. Tieši pirms simts gadiem viņš emigrēja uz Bostonu un uzsāka tur karjeru. Filmu zvaigznes un slavenības dievināja Feragamo produkciju. Pateicoties tam kompānija paplašinājās, piedāvājot arī citas luksusa preces, to skaitā somas, aksesuārus, aromātus un apģērbus.

Feragamo darinājis kurpes arī tādām izcilām personībām kā Evai Peronai un Merilinai Monro.

Airlenda Boldvina saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies tērpu zīmola „Salvatore Ferragamo” 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Šo 2415 eiro vērto kleitu aizvien iespējams iegādāties internetā. Tērps darināts no trikotāžas un papildināts ar caurspīdīga auduma ielaidumiem svārku daļā. Lai gan caurspīdīgās detaļas piešķir valkātājai juteklisku seksapīlu, tas bija dziļais dekoltē, kas piesaistīja Airlendai apkārtējo un preses fotogrāfu uzmanību saviesīgajā pasākumā.

Airlendai Boldvinai šis ir bijis sarežģīts gads. Viņa pavasarī izšķīrās no savas mīļotās meitenes reperes Endželas Heizas. Lai tiktu galā ar „emocionālo traumu” jauniete devās ārstēties uz SOBA rehabilitācijas klīniku Malibu, ASV.

Augustā sociālajos tīklos modele pauda lielu paldies faniem par sniegto atbalstu šajā grūtajā laikā. „Esmu priecīga paziņot, ka atkal jūtos kā Airlenda. Ir fantastiski, ka varu atkal tā teikt, jo pagājis patiešām ilgs laiks un es jau sāku aizmirst, kāda viņa ir,” rakstīja Boldvina.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press