Slavenības
2020. gada 29. novembris, 08:08

Seriāla "Draugi" aktieris Metjū Perijs paziņojis par saderināšanos

Jauns.lv

Pirms pāris nedēļām Metjū Perijs pirmais paziņoja par fanu tik ļoti gaidīto seriāla "Draugi" atkalapvienošanās projektu, ko sāks filmēt martā, taču tagad aktieris apstiprinājis vēl aizraujošākas ziņas: viņš ir saderinājies!

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Seriāla "Draugi" aktieris Metjū Perijs (51) saderinājies ar savu mīļoto sievieti - literāro menedžeri un producenti Molliju Hurvicu (29). Pāris ir kopā kopš 2018. gada, bet tikai šā gada Valentīndienā viņi pirmo reizi sabiedrībai atzinās par savām attiecībām. Mollija todien savā “Instagram” kontā bija publicējusi Metjū fotogrāfiju, ko parakstījusi sekojošiem vārdiem: “Otro gadu mans Valentīns.”

Par saderināšanos Metjū Perijs pavēstījis slavenību žurnālam “People”, sakot: “Esmu nolēmis saderināties. Par laimi, satiekos ar izcilāko sievieti zemes virsū.”

foto: Youtube
Mollija Hurvica.

Kāds no paziņām izdevumam apgalvojis, ka pāra romāns aizsācies ļoti strauji, viņi esot ļoti ātri sapratuši, ka ir viens otram īstie.

“Mollija jau kādu laiku ir kopā ar Metjū, viņi apgrozās vienā un tajā pašā sabiedrībā. Arī viņa ir no Ņujorkas, kur abi pavadījuši daudz laika kopā,” žurnālam norādījis anonīmais paziņa. “Viņai ir savdabīga humora izjūta, viņi sapratās no pirmā brīža. Molliju neinteresē slava, un viņa reti ballējas, viņa ir ideāla Metjū.”

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs 2020. gada aprīlī

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs Losandželosā 2020. gada aprīļa beigās.

gallery icon
5

Tiesa, pāris piedzīvojis ne tikai rozā briļļu laiku, bet kopā arī pārvarējuši grūtības. Tieši Mollija palīdzējusi Metjū tikt galā ar narkotiku atkarību un depresiju. Šā gada pavasarī pāris piedzīvoja krīzi attiecībās. Maijā abi pašķīrās, taču ne uz ilgu laiku. Īsais šķirtības periods palīdzēja Perijam un Hurvicai saprast, cik ļoti dārgi viņi ir viens otram.

Metjū Perijs 2020. gada vasarā par 6 miljoniem nopērk māju Losandželosā

gallery icon
23

Ziņa par saderināšanos seko vien pāris nedēļu pēc Metjū paziņojuma par ilgi gaidīto seriāla “Draugi” atkalapvienošanās projektu.

Metjū, kurš seriālā atveidoja Čandleru Bingu, savā “Twitter” kontā ierakstīja sekojošas rindas: "Draugu" atkalapvienošanās projekta filmēšana pārcelta un sāksies martā.”

“Tā vien šķiet, ka mums priekšā ir ļoti aizņemts gads. Un tieši tas man patīk!” – vēstīja aktieris.

Metjū Perija draugi ir gandarīti par jaunumiem aktiera privātajā dzīvē. Jaunums par saderināšanos visvairāk iepriecinājis aktiera ekrāna varoņa sievu, Monikas Gelleres lomas atveidotāju Kortniju Koksu. “Viņa tuvākie paziņas jau sen vēlējās sagaidīt, kad viņš nodibinās ģimeni, it īpaši Kortnija Koksa. Viņi cer, ka Metjū un Mollija veiksmīgi pieveiks šo distanci,” kāda paziņas teikto citē izdevums “Daily Mail”.

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon
13

Metjū šī laulība ar Molliju būs pirmā. Aktierim līdz tam bijuši kaislīgi romāni ar šovbiznesa personībām. Periju vienojušas attiecības ar “Pludmales patruļas” zvaigzni Jasmīnu Blītu, kā arī “Oskara” balvas laureāti Džūliju Robertsu. Pašas ilgākās attiecības māksliniekam bijušas ar aktrisi Liziju Kaplāni. Viņi bija kopā sešus gadus.

Metjū Perijs 2016. gada pavasarī

Deviņdesmitajos gados populārā seriāla „Draugi” aktieris Metjū Perijs 2016. gada pavasarī izskatās pavisam savādi. Ne atpazīt agrāk populāro aktieri. Baumo, ...

gallery icon
8