Slavenības
2020. gada 23. novembris, 17:09

Miris hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama ģimenes mīļotais suns Lupo

Jauns.lv

“Viņš bija mūsu ģimenes sirds aizvadīto deviņu gadu garumā,” sēru vēsti par ģimenes četrkājainā mīluļa došanos uz citiem medību laukiem pavēstījuši Kembridžas hercogi.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams nedēļas nogalē paziņojuši, ka mūžībā devies viņu uzticamais ģimenes draugs - suns Lupo.

Kembridžas hercogu ģimenes kokerspaniels Lupo

gallery icon
29

Melnais kokerspaniels bija kāzu dāvana Ketrīnai no viņas brāļa Džeimsa Midltona, kurš pats ir vairāku suņu saimnieks un Londonā priecē garāmgājējus ar savu stilīgo suņu velosipēdu. Džeimss bieži ņem līdzi savus suņus ikdienas gaitās un viņam tam ir speciāls velosipēds.

Džeimss Midltons un viņa „suņu velosipēds”

gallery icon
4

Kembridžas hercogi sēru vēsti paziņojuši aizvadītajā svētdienā savā oficiālajā "Instagram" lapā "@KensingtonRoyal".

“Ar skumjām paziņojam, ka nedēļas nogalē miris mūsu mīļais suns Lupo,” rakstīts pie spaniela portreta fotogrāfijas.

“Viņš bija mūsu ģimenes sirds aizvadīto deviņu gadu garumā un mums viņa ļoti pietrūks.”

Ieraksts izpelnījies vairāk nekā 800 000 novērtējumu “patīk” un tūkstošiem līdzjūtības apliecinājumu no faniem visā pasaulē.

Šo gadu gaitā princis Viljams un hercogiene Ketrīna bieži dalījās ar Lupo fotogrāfijām. Spaniels redzams arī pirmajā oficiālajā fotogrāfijā, kurai jaunā ģimene pozēja kopā ar savu pirmdzimto, dēlu princi Džordžu. Tolaik Kembridži lauza gadsimtiem senu fotogrāfiju, ka pirmo karaļbērna foto uzņem kāds pasaulē atzīts fotogrāfs. Ģimenes bildi uzņēma Džordža vectēvs, Ketrīnas tētis Maikls Midltons.

Arī Džeimss Midltona savā blogā dalījies ar vairākām Lupo fotogrāfijām un vēstījis par suņa aiziešanu citos medību laukos.

“Ar dziļām skumjām paziņoju, ka manas māsas Ketrīnas un viņas ģimenes mīļotais suns Lupo ir miris,” raksta Džeimss.

“Nekas nevar tevi sagatavot suņa zaudējumam. Tiem, kam nekad nav bijis suņa, varbūt būs grūti izprast šādu zaudējumu.”

“Taču tie, kas mīlējuši suni, zina patiesību: suns nav tikai mājdzīvnieks, tas ir viens no ģimenes, labākais draugs, uzticams sabiedrotais, skolotājs un dakteris.”

Džeimss savā ierakstā padalījies ar savām sajūtām, kādas viņu pārņēmušas zaudējot savu pirmo suni Tilliju 2017. gadā. Midltons atzīst, ka viņam “aizvien sāp” šis zaudējums.

Džeimss Midltons un Ella

gallery icon
8

“Nav daudz padomu grāmatu, kā sērot par suņa aiziešanu, taču es noskaitīju nelielu lūgšanu, aizdedzu sveci un izvedu Ellu ([Kembridžu suņa] mammu) garā pastaigā, lai pakavētos atmiņās par Lupo.”

“Dusi mierā Lupo. Tillija un Mini tevi gaida. Mēs tevi vienmēr atcerēsimies un atmiņas par tevi būs mūžam dzīvas. Labs puika.”