Slavenības
2020. gada 17. novembris, 15:12

Ronija Vuda dēls par pusotru miljonu pārdod "The Rolling Stones" piemiņas lietas

Jauns.lv

Grupas “The Rolling Stones” ģitārista Ronija Vuda (73) problēmu māktais dēls Džeimijs (45) izpārdod grupas mūziķu relikvijas 1,5 miljonu sterliņu mārciņu (1,67 miljoni eiro) apmērā. Viņš nolēmis šķirties no savas privātās kolekcijas.

Ronija Vuda dēls Džeimijs viens pats un ar ģimeni

gallery icon
14

Šis solis varētu liecināt par jaunu nodaļu tēva un dēla “saspringtajās” attiecībās. Bijušais narkomāns “Hessink’s” izsoļu namam Holandē piedāvājis neskaitāmas “The Rolling Stones” mūziķiem piederējušas mantas no savas privātās kolekcijas.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
2005. gadā. Tairons Vuds (no kreisās), Lī Vuda, Džo Vuda, Ronijs Vuds un Džeimijs Vuds.

Vairāksolīšanai piedāvāti mākslas darbi, ko radījis grupas līderis Miks Džegers, kā arī Džeimija tēvs Ronijs Vuds. Džeimijs izsolei atdod arī ģitārista Kīta Ričardsa nažu kolekciju. To skaitā ir kabatas nazītis, ko deviņdesmitajos gados Ričardss dusmās pavicināja gar degunu nākamajam ASV prezidentam Donaldam Trampam, kurš reklamēja vienu no “The Rolling Stones” koncertiem Amerikā.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Ronijs Vuds ar sievu Džo Vudu un bērniem. Džeimijs - pirmais no labās.

Tiek lēsts, ka lielu interesi piesaistīs par izcilu retumu uzskatītā mākslinieka Benksija glezna “Putns ar granātu” (“Bird with Grenade”). Tās sākotnējā cena noteikta 200 000 sterliņu mārciņu apmērā, bet varētu izsolē sasniegt arī vairāku miljonu atzīmi.

Ronija Vuda māja Londonā pie Holandes parka

gallery icon
21

Fani un kolekcionāri izsolē atradīs daudz dažādu “The Rolling Stones” mūziķu skatuves tērpu no pasaules turnejām, kā arī iepriekš neredzētas fotogrāfijas un video, kas uzņemti ierakstu studijā, uz skatuves, aizkulisēs un mājās.

Džeimijs, kurš ir Ronija Vuda adoptētais dēls, uz šādu soli izšķīries pēc aizvadītajā mēnesī publiski pasutās atzīšanās par “kāpumiem un kritumiem” tēva un dēla attiecībās. Džeimijs uzskata, ka tad, kad bijis jaunāks, viņš iespējams “stāvējis ceļā” tēva rokenrola dzīves stilam.

foto: Vida Press
Džeimijs Vuds.

Ronija Vuda vecākais dēls arīdzan pastāstījis, ka par narkotiku lietotāju kļuvis jau 14 gadu vecumā.

Viņš uzskata, ka rokenrola gaisotne, kādā viņu audzinājis audžutēvs un mamma Džo Vuda, “sabojājis” viņu.

Ronijs Vuds un viņa jaunā dzīve

gallery icon
7

“Atbrīvojoties no visa, kas sasitās ar tēvu un “Stouniem”, savā ziņā simbolizē, ka viņš distancējas no tā visa,” savu viedokli izteicis kāds anonīms paziņa.

Bredlijs Hessinks no holandiešu izsoļu nama “Hessink’s” norādījis, ka šī kolekcija jau izpelnījusies “milzīgu interesi”.

Kolekcija ir tik plaša, ka izsole paredzēta trīs dažādos datumos.

Nākamā notiks decembrī, bet pēdējā sekos dažas nedēļas vēlāk.

Ronijs Vuds ar sievu Salliju Hamfrisu

gallery icon
24

Rokerim Ronijam Vudam ir seši bērni. Džesijs nāca pasaulē viņa pirmajā laulībā ar bijušo modeli Krisiju Faindliju, ar kuru viņš bija precējies no 1971. gada līdz 1978. gadam. Laulības laikā viņam bija dēka ar “bītla” Džordža Harisona bijušo sievu Patiju Boidu. Faindlija mūžībā devās 2005. gadā. 1985. gadā Ronijs apprecēja savu otro sievu Džo. Viņa ir mamma abu kopīgajiem bērniem – meitai Lī un dēlam Taironam. Ronijs Vuds oficiāli adoptēja sievas dēlu Džeimiju, kurš pasaulē nācis viņas iepriekšējās attiecībās.

Ronijs Vuds un Sallija Hamfrisa

gallery icon
20

2008. gadā Ronijs pameta Džo Vudu un uzsāka skandalozu dēku ar gados jauno krievieti Katju Ivanovu, ar kuru bija iepazinies naktsklubā Londonā. Džo iesniedza šķiršanos un pēc gada laulību oficiāli šķīra.

2012. gadā Vuds apprecēja teātra producentu kompānijas īpašnieci Salliju Hamfrisu, kura ir 31 gadu jaunāka par savu vīru. 2016. gadā pasaulē nāca abu kopīgās dvīnītes Greisija Džeina un Alise Rouza. Jaunākie bērni piedzima divas dienas pirms Ronija 69. dzimšanas dienas.

Ronijam ir arī seši mazbērni.

Ronijs Vuds auklē savas dvīnītes (2016. gads)

Grupas „The Rolling Stones” ģitārists Ronijs Vuds un viņa trešā sieva Sallija Hamfrisa 2016. gada 30. maijā kļuva par vecākiem ...

gallery icon
20