Slavenības
2020. gada 13. novembris, 15:18

Metjū Perijs atklāj, kad sāksies darbs pie seriāla "Draugi" atkalapvienošanās projekta

Jauns.lv

Koronavīrusa pandēmijas dēļ seriāla “Draugi” ilgi gaidītais atkalapvienošanās projekts tika atcelts uz nenoteiktu laiku, sarūgtinot miljoniem fanu visā pasaulē. Taču tagad atlicis pavisam īss sprīdis, ko pagaidīt. Iemīļotā seriāla turpinājums būs, turklāt jau drīz!

Seriāls “Draugi”

gallery icon

Viens no “Draugu” oriģinālsastāva aktieriem Metjū Perijs apstiprinājis, ka seriāla atkalapvienošanās šovu sāks filmēt nākamā gada martā. Iepriekš iecerētie plāni nojukuši Covid-19 globālās pandēmijas dēļ.

Seriāla fani bija neizsakāmā sajūsmā, kad uzzināja - visbeidzot viņu sapnis piepildīsies, jo oficiāli apstiprināts tas, ka seriālam taps turpinājums, kurā redzēsim visus skatītāju iemīļotos oriģinālā sastāva aktierus. Tiesa faniem jāpaciešas nedaudz ilgāk, nekā sākotnēji bija plānots.

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon

Pirmie plāni paredzēja, ka darbs pie šova sāksies šā gada maijā un pēc daudziem gadiem vienkopus atkal pulcēs Metjū Periju, Dženiferu Anistoni, Kortniju Koksu, Metu Leblanku, Lizu Kudrovu un Deividu Švimmeru.

Metjū, kurš seriālā atveidoja Čandleru Bingu, savā “Twitter” kontā ierakstījis sekojošas rindas: "Draugu" atkalapvienošanās projekta filmēšana pārcelta un sāksies martā.”

“Tā vien šķiet, ka mums priekšā ir ļoti aizņemts gads. Un tieši tas man patīk!” – vēstīja aktieris.

Lieki teikt, ka fanu reakcija uz šo paziņojumu bija zibenīga. Ieraksts saņēma vairāk nekā 112 000 atzīmējumu “patīk”, bet ar aktiera vēstījumu dalījušies 27 000 sekotāju. Pie ziņas atstāti arī vairāki tūkstoši komentāru.

“Vai mēs varētu būt vēl laimīgāki?” – jūsmoja viens.

Dženifera Anistone mainījusi ikonisko matu griezumu

gallery icon

“Atkalapvienošanās, ko mēs visi tik ļoti esam gaidījuši. Vai var būt kaut kas vēl fantastiskāks?” – rakstīja otrs.

“Urā, atkalapvienošanās būs!” – komentēja trešais.

“Āāāāh, mana sirds to neizturēs,” rakstīja ceturtais.

“Es šovakar pirmo reizi pabeidzu skatīties visu seriālu “Draugi”, un tagad dzirdu šo. Ak, mans Dievs,” piebilda piektais.

Seriāla „Draugi” zvaigzne Mets Leblanks kļuvis tik atlētisks

Seriāla „Draugi” zvaigzne Mets LeBlanks vēro U.S. Grand Prix autosacīkstes Ostinā, Teksasā. Jau pagājis 20 gadu kopš uz ekrāniem iznāca ...

gallery icon

Seriāla turpinājumu demonstrēs straumēšanas vietnē “HBO Max”. No maija seriāla filmēšanu atlika uz augustu pēc tam, kad pandēmijas dēļ darbs pie TV projektiem pilnībā tika atcelts. Pēc tam to atcēla atkal, nu jau uz nenoteiktu laiku. Jaunas ziņas vairs nesekoja. Fani bija neziņā, vai projekts vispār vēl ir spēkā.

Šova līdzautore Marta Kaufmane izteicās, ka viens no kavēšanās iemesliem esot skatītāju klātbūtne TV šova filmēšanas laikā.

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon

Izdevumam “Entertainment Tonight” viņa izteicās: “Mēs visi vēlamies, lai seriāls būtu. Mums tikai jāpagaida, lai būtu droši. Šis ir šovs, kuram nav scenārija, bet tieši tā tas darbosies – un mums būs vajadzīgi skatītāji studijā.”

“Pat, ja mēs skatītājus sasēdinām, ievērojot sociālo distancēšanos, tie ir “Draugu” pamatbūtība… Mēs nevaram filmēt bez skatītājiem.”

Lielbritānijā seriāla oriģinālsērijas izrāda vietnē “Netflix”. Šovu sāka filmēt 1994. gadā, un tam bija desmit ļoti veiksmīgas sezonas.