Slavenības
2020. gada 13. novembris, 05:40

"Nejutu smaržu, sāku krist panikā" - Hjū Grants izslimojis Covid-19

Jauns.lv

Britu aktieris Hjū Grants atklājis, ka abi ar sievu Annu Eberstīnu pārslimojuši jauno koronavīrusu Covid-19. Inficēšanās apstiprinājumu guvis salīdzinoši nesen, jo aizvadītajā mēnesī veikuši antivielu testu, kas bijis pozitīvs. Aktieris atklāj, ka ar vīrusu izslimojis jau februārī, kad pandēmija tikai sāka uzņemt savus apgriezienus.

Sarunu šovā "The Late Show with Stephen Colbert" viņš saslimšanu raksturojis kā apkaunojošu. Tā sākusies ar dīvainu simptomu, jo viņš sācis pastiprināti svīst. "Tas bija kā sviedru pončo," raidījumā teic aktieris. 

"Tad bija sajūta, ka mani acsāboli ir trīs reizes lielāki. Vēlāk bija sajūta, ka kāds liels vīrs sēdētu uz manām krūtīm - Hārvijs Veinšteins (Holivudas producents) vai kāds cits," simptomus atminas Grants. 

Tolaik viņš vēl neesot īsti sapratis, kas tieši tas ir par vīrusu, jo tikai tad plašāk sāka runāt par Covid-19. 

"Vienu dienu staigāju pa ielu un sapratu, ka nejūtu smaržu, sāku krist panikā. Smaržoju ziedus, atkritumu tvertnes, biju gatavs smaržot svešinieku paduses. Nekā! Tad aizgāju mājās un iepūtu sejā sievas ""Chanel" smaržas, gandrīz paliku akls, bet smaržu nejutu. "

Raidījumā viņš stāsta, ka šobrīd Lielbritānijā esošo karantīnas laiku aizvada kopā ģimeni, tostarp ar saviem bērniem - divām meitiņām un dēlu. 

Hjū Grants ar sievu Annu

gallery icon

Ar Annu Eberšteinu Grants apprecējās 2018. gadā, tā viņam ir pirmā laulība. 

60 gadus vecajam Grantam laulībā ar Annu piedzimuši trīs bērni. Viņam ir astoņus gadus vecs dēls, kā arī četrus un divus gadus vecas meitiņas. Raidījumā viņš joko, ka spēlējoties ar Bārbijām, tā apzīmējot savas meitiņas. 

Jāteic, ka bez trim Annas bērniem divus iepriekš viņam dāvājusi viesnīcas reģistratore Tanglina Honga. 

Hjū Grānts un Tanglina Honga

gallery icon