foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tiesa izbeigta - Kaspars Gorkšs ar bijušo sievu panāk mierizlīgumu
Kaspars Gorkšs.
Slavenības
2020. gada 7. novembris, 07:37

Tiesa izbeigta - Kaspars Gorkšs ar bijušo sievu panāk mierizlīgumu

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā nedēļā Vidzemes priekšpilsētas tiesa izlēma beigt tiesvedību civillietā Ievas Gorkšas prasībā pret Kasparu Gorkšu par uzturlīdzekļu parāda piedziņu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gorkšu divpadsmit gadu ilgusī laulība, kuras laikā piedzima divi bērni – meita Luīze un dēls Patriks –, izjuka 2017. gadā. Šopavasar Ieva Gorkša vērsās tiesā pret savu bijušo vīru, un pirmā tiesas sēde notika pirms mēneša. Bet nu tiesvedība izbeigta, jo panākts mierizlīgums.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ieva Gorkša.

“Bijusī sieva atsauca savu prasību un piedāvāja mierizlīgumu, atzīstot, ka viņai nav materiāla rakstura pretenziju par bērnu uzturlīdzekļiem. Es jau biju sagatavojies paredzētajai tiesas sēdei, lai dokumentāli pierādītu, ka visus savus maksājumus bērniem esmu veicis, taču dienu pirms sēdes saņēmu no bijušās sievas advokātes aicinājumu vienoties par izlīgumu.

Protams, lai šis process būtu pēc iespējas mazāk emocionāli traumatisks bērniem, es mierizlīgumam piekritu.

Jo, kā jau visu laiku esmu uzsvēris, – es vienmēr esmu gan materiāli, gan emocionāli rūpējies par saviem bērniem un turpināšu to darīt,” žurnālam "Kas Jauns" teicis Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors Kaspars Gorkšs, piebilstot, ka gandarīts par to, ka beidzot izdevies izbeigt šo tiesvedību: “Es ar apbrīnu uzlūkoju tos bijušos laulātos, kuri šķiroties spēj vienoties bez tiesas starpniecības.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars Gorkšs ar savu advokāti pēc pirmās tiesas sēdes pirms mēneša.

Šī gan nav vienīgā tiesvedība, ar ko bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis saskāries beidzamajās nedēļās. Oktobra vidū tiesa izskatīja "Rīgas Satiksmes" prasību pret Kasparu Gorkšu par naudas piedziņu. “Tā ir mana aizmāršība no seniem laikiem – nav samaksāts par autostāvvietām. Patiesībā tas ir par 2016. gadu, kad pats Latvijā nemaz nedzīvoju, bet mana automašīna atradās Latvijā. Plašāk to neiztirzāšu, bet fakts ir tāds, ka par stāvvietām netika samaksāts. Nekas, neizpildītās saistības ir jānokārto,” nopūšas Kaspars Gorkšs.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās