Slavenības
2020. gada 29. oktobris, 14:33

Breda Pita un Nikolas Poturalski romāns ir beidzies. Pāris izšķīries!

Jauns.lv

Zinātāji apgalvo, ka 56 gadus vecā Holivudas aktiera Breda Pita un 27 gadus vecās precētās vācu modeles Nikolas Poturalski romāns esot beidzies – pāris izšķīries pēc dažiem attiecību mēnešiem.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon

Paziņas zina teikt, ka Bredam Pitam un Nikolai Poturalski viss nebūt nebija tik nopietni, kā par to mēdza runāt.

Irina Šaika un Nikola Poturalski "Boss" modes skatē Milānā

gallery icon

“Breds šajās attiecībās bija reālists. Viņa dzīvo Vācijā, bet viņam ir sarežģīta ģimenes situācija, ar kuru viņš aizvien cenšas tikt galā,” norāda zinātājs, to attiecinot uz aktiera aizvien nepanākto vienošanos ar šķirto sievu Andželinu Džoliju bērnu aizbildnības jautājumos.

Pirmās baumas par Pita un Poturalski romānu parādījās šā gada augustā. Aculiecinieki bija redzējuši aktieri un modeli Francijas lidostā. Viņi uzvedušies kā iemīlējušies pusaudži.

foto: Vida Press
Miravalas pils.

Pits uzaicinājis jauno mīļoto uz savu grezno Miravalas pili Francijas dienvidos, kuru 2011. gadā nopirka kopīgi ar bijušo sievu Andželinu Džoliju. Tur arī dažus gadus vēlāk abi aktieri intīmā ģimenes lokā svinēja kāzas.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Vēlāk atklājās, ka Pits ar Poturalski ir pazīstami jau krietni senāk, un viņu romāns sācies aizvadītajā gadā. Viņi paši runas par romantiskajām attiecībām tā arī neapstiprināja, taču Nikola reiz netieši izteikusies par sava drauga bijušo sievu, savā “Instagram” blogā ierakstot, ka neizjūt naidu. Tobrīd baumoja, ka Džolija bijusi ļoti nikna par to, ka Breds uzaicinājis Nikolu atpūsties uz viņu ģimenei kopīgi piederējušajām mājām.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon

Nikola dzīvo brīvā laulībā ar 68 gadus veco restorāna īpašnieku Rolandu Meri. Pārim ir kopīgs septiņus gadus vecs dēls Emīls.
žoliju. Tur arī dažus gadus vēlāk abi aktieri intīmā ģimenes lokā svinēja kāzas.