Slavenības
2020. gada 22. oktobris, 16:16

Lilija Džeimsa un Dominiks Vests tiek vainoti strikta Itālijas Covid-19 drošības likuma pārkāpšanā

Jauns.lv

Skandālā iesaistītā filmas “Pelnrušķīte” un seriāla “Karš un miers” aktrise Lilija Džeimsa (31) un viņas precētais kolēģis aktieris Dominiks Vests (50) apsūdzēti Itālijas Covid-19 striktā drošības noteikuma pārkāpšanā, kad abi aizvadītajā nedēļā bija devušies dēkainās brīvdienās.

Varasiestādes pārstāvis norādījis, ka pāris pārkāpis stingru jaunu likumu, pa pilsētas ielām pārvietojoties divatā uz viena elektroskūtera. Tas šobrīd valstī ir aizliegts, mēģinot ierobežot koronavīrusa izplatīšanos.

Pēc šo fotogrāfiju – kā arī attēlu, kur abi skūpstās kafejnīcā – nonākšanas atklātībā, Lilija Džeimsa atcēlusi dalību vairākos TV šovos, baidoties, ka tiks izjautāta par dēku ar precēto Dominiku Vestu. Savukārt aktieris atgriezies mājās pie sievas Ketrīnas Ficdžeraldas un cenšas uzsvērt, ka abi ir “laimīgi laulāts pāris”.

Dominika Vesta un sievas Ketrīnas Ficdžeraldas fotosesija pēc krāpšanas skandāla

gallery icon
18

Palielinoties ar koronavīrusu saslimušo skaitam Itālijā, atkal ieviesti jauni drošības noteikumu, lai pēc iespējas ierobežotu tā tālāku izplatību. Tajā skaitā noteikta komandantstunda pēc deviņiem vakarā sabiedriskās vietās.

Valstī arī aizliegts dalīties ar elektroskūteriem. Sods par šādu rīcību ir 200 eiro apmērā, informē laikraksts “The Sun”.

Padomnieks Stefano Martins izdevumam norādījis: “Likums ir diezgan skaidrs - braukt tandēmā ar elektroskūteru ir aizliegts.”

“Tas ir ielu satiksmes noteikuma pārkāpums un jaunā Covid drošības noteikuma pārkāpums. Ir jāievēro sociālā distancēšanās, bet, braucot ar elektroskūteru tandēmā, sociālā distance netiek ievērota. Tagad, kad mēs esam par to informēti, uzsāksim izmeklēšanu. Likums ir vienāds visiem.”

Lilija Džeimsa

gallery icon
16

Aizvadītajā nedēļā Lilija pārsteidza fanus, kad atklātībā nonāca fotogrāfijās, kurās viņa bija pieķerta skūpstāmies ar precēto kolēģi Dominiku Vestu romantisku brīvdienu laikā Romā, savukārt Vests turpināja apgalvot, ka viņa laulībā viss ir vislabākajā kārtībā.

Lilija Džeimsa ir brīva sieviete, viņa nesen kā pārtraukusi piecus gadus ilgušās attiecības ar savu draugu Metu Smitu.

Zinātāji portālam “MailOnline” pastāstījuši, ka Džeimsa un Vests Romā pavadījuši divas naktis un uzturējušies ekskluzīvās viesnīcas “De La Ville” “suite” numurā, no kura logiem paveras panorāmas skats uz visu pilsētu. Viesnīca atrodas divu minūšu gājienā no populārajām Spāņu kāpnēm.

Pārītis viesnīcu pametis vien uz dažām stundām, lai ar elektroskūteri apbraukātu Romas ievērojamākās vietas un dotos ieturēt maltīti restorānā.

Pusdienu laikā Dominiks nespēja atturēties, nepaglāstījis Lilijas matus un nenoskūpstījis uz kakla, ko iemūžinājuši paparaci. Aculiecinieki apgalvo, ka abi “skūpstījušies un apskāvušies” arī esot jau lidmašīnā un dodoties mājup.

Lidostas terminālī abi bijuši maskās.

“Sākotnēji es padomāju, ka tā ir viņa meita, jo zināju, ka viņam ir ap 50, un varēja redzēt, ka viņa ir daudz jaunāka,” stāsta aculiecinieks. “Jau pēc dažām minūtēm, kad lidmašīna bija pacēlusies, viņi sāka skūpstīties un apskauties, tiklīdz bija noņēmuši savas maskas.”

“Viņi izskatījās pēc pārīša, kas devies neķītrā nedēļas nogalē un bija viens otra pārņemti. Netrūka ne franču skūpstu, ne skūpstu uz kakla.”

Tiklīdz atklātībā nonāca Dominika un Lilijas kompromitējošās fotogrāfijas Romā, aktieris fotogrāfiem pozējis kopā ar sievu, demonstrējot, ka viņu laulība ir stipra.

Tikai dažas stundas pēc tam, kad Ketrīna draugiem atzinusi, ka jūtas “sagrauta” par redzētajām bildītēm, kas nākušas gaismā, viņa piekritusi savādam izrādīšanās šovam un piedalījusies fotosesijā kopā ar vīru, kurā Vests reportieriem saka: “Mūsu laulība ir stipra un mēs aizvien esam kopā”.

Dominiks Vests un Ketrīna Ficdžeralda ir precējušies desmit gadus un ir četru bērnu vecāki.