Slavenības
2020. gada 20. oktobris, 11:59

Lilija Džeimsa pēc atklātībā nākušā skandāla ar precēto kolēģi atceļ dalību TV šovā

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā filmas “Pelnrušķīte” un seriāla “Karš un miers” aktrise Lilija Džeimsa (31) pieķerta Romā romantisku pusdienu laikā bučojamies ar precēto kolēģi Dominiku Vestu (50). Atklātībā nākušā skandalozā nesmukuma dēļ Džeimsa atsaukusi savu dalību populārajā TV šovā “Today”.

Lilija Džeimsa

gallery icon
16

Tā runā, ka aktrise atteikusies no dalības šovā tieši kompromitējošo fotogrāfiju dēļ, kurās redzama skūpstāmies ar Dominiku Vestu, kurš aizvien ir precēts vīrietis.

Lilijai Džeimsai vajadzēja piedalīties pārraidē “Today Show”, lai tajā reklamētu savu jaunāko veikumu - “Netflix” drāmu “Rebeka”, kurā viņa atveido galveno lomu.

Ekranizējumā atraitni Maksimu de Vinteru atveido Ārmijs Hammers. Darbs uzņemts pēc 1940. gadā iznākušās un ar “Oskaru” apbalvotās Alfreda Hičkoka filmas, kuru slavenu padarīja Lorenss Olivjē ar savu izcilo tēlojumu.

Taču šķiet, ka Džeimsa nav gatava stāties kameru priekšā tik ātri pēc preses slejās nonākušajā kompromitējošajām fotogrāfijām. Iespējams, baidoties, ka tiks izjautāta arī par tām.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dominiks Vests ar sievu Ketrīnu Ficdžeraldu ir precējies 10 gadu.

Dominiks Vests ar sievu Ketrīnu Ficdžeraldu ir precējies desmit gadus un viņiem ir četri kopīgi bērni. Romā, pusdienojot āra kafejnīcā, viņš manīts glāstām Lilijas Džeimsas matus un skūpstām viņas kaklu.

Dominiks Vests un Lilija Džeimsa šobrīd kopā filmējas telekanāla “BBC One” mini seriālā, kas uzņemts pēc Nensijas Mitfordas romāna “The Pursuit of Love” motīviem. Iespējams, ka tieši kopīgais darbs abus aktierus tik ļoti satuvinājis. Abi kopā aplūkojuši Itālijas galvaspilsētas ievērojamākās vietas, vizinoties ar elektroskūteri. Viņi redzēti pastaigājamies sadevušies rokās, kā arī manīti apskaujamies un skūpstāmies pilsētas ielās.

Portāls "DailyMail" informē, ka Romā abi pavadījuši divas diennaktis.

foto: GlosPics/ME
Dominiks Vests ar sievu Ketrīnu Ficdžeraldu.

Lilija šobrīd ir brīva sieviete. Viņa nesen šķīrusies no drauga Meta Smita, ar kuru bija kopā piecus gadus. Par to, ka Vests būtu no attiecībām brīvs vīrietis, šādas informācijas nav. Viņš aizvien sevi pozicionē kā mīļošu ģimenes cilvēku un gādīgu vīru.