foto: AFP/Scanpix
"Kā es patiesībā ikdienā izskatos" - Britnija Spīrsa saņem drosmi un publicē atklātus foto
Britnija Spīrsa
Slavenības
2020. gada 6. oktobris, 18:55

"Kā es patiesībā ikdienā izskatos" - Britnija Spīrsa saņem drosmi un publicē atklātus foto

Jauns.lv

38 gadus vecā amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa savā "Instagram" lapā publicējusi fotogrāfijas, kurās redzama šķietami neierastā tēlā.

Dziedātāja publicējusi trīs bildes, kurās redzama brillēs, rūtainā kreklā un uzlocītās džinsa biksēs. Šādi attēli Spīrsas "Instagram" profilā ir ļoti neierasti, jo parasti viņa publicē bildes, kurās redzama ar atkailinātām ķermeņa daļām.

"Es gribēju jums parādīt, kā es patiesībā ikdienā izskatos," viņa raksta. "Es mēdzu justies nepārliecināta, kad kāds uzņem attēlus, kuriem neesmu gatava. Tāpēc es vienmēr tik ļoti piedomāju pie sava izskata. Bet ziniet, dažreiz ir jauki necensties."

foto: Instagram / britneyspears
Britnija Spīrsa publicējusi atklātu fotogrāfiju, kurā redzama neierastā tēlā

Spīrsa norāda, ka šādu fotogrāfiju publicēšana viņai prasa lielu drosmi. Bilžu uzņemšanas brīdī viņa centusies nomainīt spuldzīti, bet sapratusi, ka ir pārāk īsa un nevar aizsniegt lampu.

Pie bildes sarakstīta gūzma komentāru. Lielā daļā no tiem Spīrsas fani norāda, ka netic, ka attēlos tiešām ir redzama popzvaigzne. 

Nedaudz vēlāk Spīrsa publicējusi attēlu, kurā redzama jau daudz ierastākā veidolā. 

Šobrīd popzvaigzne dzīvo kopā ar modeli un kultūristu Semu Asgari, kurš palīdz viņai uzturēt ķermeņa formu.

Jauns.lv jau rakstījis, ka dziedātājas fani nobažījušies par Spīrsas veselību, jo dziedātāja sociālajos tīklos publicē dīvainas fotogrāfijas. Iepriekš popmūzikas zvaigznei lūgts uzvilkt dzeltenu topiņu, ja viņa piespiedu kārtā tiek turēta mājās un piespiesta lietot preparātus. Vēlāk viņa tik tiešām atrādījusies šādas krāsas apģērbā.

Zināms, ka Spīrsa joprojām cenšas atbrīvoties no tēva aizbildnības, ko tiesa viņai piespriedusi jau 12 ilgu gadu garumā, taču arī šoreiz tā lēmusi par labu Džeimijam Spīrsa kungam. Viņš aizvien ir galvenais noteicējs pār meitas finansēm, karjeru un daudziem privātas dabas jautājumiem.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē

Britnija Spīrsa vingro sporta zālē.

gallery icon

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon