Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29
Slavenības
2020. gada 27. septembris, 07:05

Andželinas Džolijas vecākā meita Šilo pārdomājusi kļūt par zēnu - ataudzējusi matus un apģērbusies kā meitene

Jauns.lv

Kamēr daļa sabiedrības šausminājās, ka ģimenē aug jauniete, kas dienās, visticamāk, mainīs dzimumu ķirurģiski, daļa mediķu bija citās domās. Psihologi savulaik Holivudas zvaigžņu pārim Andželinai Džolijai un Bredam Pitam teica, ka tīņu vecumā viņu bioloģiska meita Šilo varētu pārdomāt un pārstāt ģērbties un uzvesties kā puika. Šķiet, šis brīdis ir pienācis. Pirmo reizi mūžā Šilo redzēta ar ataudzētiem un zirgastē saņemtiem matiem, turklāt saģērbusies bikšu svārciņos kā meitene!

foto: OnPoint / BACKGRID/ Vida Press
Šilo (pa kreisi) tagad ataudzējusi tik garus matus, ka var sasiet zirgastē.

Pirms dažām dienām aktrise Andželina Džolija kopā ar saviem bērniem redzēta, apmeklējam tuvējo pārtikas veikalu “Target”. Pati ekrāna dīva bija izvēlējusies apģērbu tumšos toņos, dodot priekšroku ērtam ikdienišķam stilam –  T kreklam, džinsiem, iešļūcenēm un džemperim, kuru šarmantā aktrise bija apsējusi ap gurniem.

foto: OnPoint / BACKGRID/ Vida Press
Andželinas Džolijas un Breda Pita puiciskā meita Šilo visbeidzot kļuvusi sievišķīgāka.

Džolija nebija lietojusi dekoratīvo kosmētiku un matus izvēlējusies sasiet zirgastē, tāpat kā meitas. Taču arī šādi savu šarmu viņa nebija zaudējusi.

foto: OnPoint / BACKGRID/ Vida Press

Gājienā uz veikalu aktrisei bija pievienojušās visas viņas meitas – Šilo, Zahara un Vivjena. Arī meitenes bija ģērbušās ērti un ikdienišķi, tāpat kā mamma. Vissievišķīgākā no Džolijas meitām, adoptētā meitene Zahara, kas visbiežāk sabiedrībā redzēta kleitās, šoreiz izvēlējusies topiņu uz lencītēm un augumam piegulošas garās bikses haki krāsā. Vivjena devusi priekšroku brīvam T kreklam un šortiem. Taču šoreiz vislielāko uzmanību piesaistījusi Andželinas vecākā meita – 14 gadus vecā Šilo.

foto: Terma,SL / BACKGRID/ Vida Press

Meitene pirmo reizi mūžā atkāpusies no sev ierastā puiciskā stila un kļuvusi mazliet sievišķīgāka. Šilo no trīs gadu vecuma vecākiem sevi pieprasīja saukt par Džonu un vienmēr nēsāja zēnu drēbes (pat uzvalkus!), pat matus viņai grieza īsus kā puisēnam.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Šoreiz pusaudze bija uzvilkusi brīva piegriezuma šortus jeb bikšusvārciņus ar augstu jostasvietu un sportisku jaku ar kapuci. Arī matus viņa visbeidzot ataudzējusi jau tik garus, ka var sasiet visnotaļ “pieklājīgā” zirgastē.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon
20

Interneta lietotāji novērtējuši Šilo jauno izskatu un komentāros slavējuši meitenes imidžu. Daži atzīmējuši, ka dienās Šilo izaugs par skaistu sievieti un novēlējuši jaunajai dāmai puiciskās dienas atstāt pagātnē.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

Džolijas meita Šilo ģērbjas kā puika

gallery icon
26

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13