Sporta zvaigznes
2020. gada 25. septembris, 03:55

Kasparam Gorkšam tiesu darbi - bijusī sieva grib piedzīt alimentus

Kārlis Seržants

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā nedēļā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ieradās bijušais Latvijas Futbola federācijas prezidents un kādreizējais valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs (38), kas šobrīd ir Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Iemesls visai prozaisks – acīmredzami Gorkšs un viņa bijusī sieva pēc ģimenes izjukšanas nav spējuši mierīgā ceļā vienoties par uzturlīdzekļiem un Ieva Gorkša ir vērsusies tiesā. Pati prasītāja gan uz tiesas sēdi nebija ieradusies, aizbildinoties ar veselības problēmām.

foto: Kārlis Seržants
Gorkšs pagājušajā nedēļā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā

Gorkšs, komentējot situāciju, bija visai lakonisks: “Iespējams, viņai bija nepieciešams laiks, lai iepazītos ar papildu iesniegtajiem pierādījumiem. Es varu tikai izteikt nožēlu, ka mēs vairs nevaram sarunāties bez starpniekiem un ka jānodarbojas ar šo lietu. Cerēju, ka šodien visus jautājumus atrisināsim un process nevilksies garumā, nodarot iespējami mazāk sāpju visām iesaistītajām pusēm. Diemžēl tā ar laulībām gadās, kad pašķiroties abām pusēm vairs nav vienāds viedoklis par lietām. Par saviem bērniem vienmēr esmu rūpējies un rūpēšos – gan emocionāli, gan materiāli.”

Gorkšu divpadsmit gadu ilgusī laulība izjuka 2017. gadā, tās laikā piedzimuši divi bērni – meita Luīze un dēls Patriks. Abi laulātie par laulības izjukšanas iemesliem nekādus sīkākus komentārus nav devuši. Savulaik, sniedzot interviju "Radio TEV" podkāstam "Supertētis", Kaspars, kas sportista karjeras laikā maizi pelnījis vairākos ārvalstu klubos un spēlējis pat Anglijas premjerlīgā, teica: “Attiecību samērs un attiecību dinamika ar bērniem mainās, bet patiesībā karjeras laikā ģimene vienmēr man brauca līdzi. Mani bērni ir izauguši dažādās valstīs un sabiedrībās ar dažādiem uzskatiem. Viņiem ir bijusi iespēja iepazīt dažādas kultūras. Uzskatu, ka viena no būtiskākajām lietām bērnu audzināšanā ir paplašināt šo redzesloku, un ceru, ka bērniem no šīs pieredzes un pieredzes, dzīvojot Latvijā, radīsies savs izvēļu kopums, lai varētu lemt paši.”

View this post on Instagram

My 🌏

A post shared by IG (@ievagorksa) on

Gorkšu pāri savulaik vienoja arī bizness – no 2013. gada aprīļa līdz 2016. gada decembrim Ievai piederēja SIA "Koya Assets", līdz to pārņēma Kaspars. 2019. gada sākumā gan SIA "Koya Assets", kas kūrēja bāru "XIII", saimniecisko darbību izbeidza, bet šogad jūlijā sākta uzņēmuma likvidācija. Ieva iepriekš bija arī SIA "Koya" īpašniece, bet 2016. gada pavasarī to pārdeva Mārim Kreilim un Aleksandram Packevičam. Šobrīd Ieva Gorkša ir fitnesa centru darbības nozares uzņēmuma "Joy" līdzīpašniece – 50 procenti pieder viņai, otra puse Līnai Krastiņai.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās