foto: Publicitātes
"Pašiem bija jautri. Ceru, ka smieklīgi būs arī skatītājiem," - Kaspars Gods par filmēšanos pie Ēķa gultas ainās
“Filmā ir pieci dažādi pāri, katrs ar savām “galvas traumām” jeb ar saviem putniem galvā. Es biju pārī ar Zani Daudziņu,” par filmēšanos komēdijā "Par ko nerunājam" saka Kaspars Gods.
Kino
2020. gada 27. septembris, 05:16

"Pašiem bija jautri. Ceru, ka smieklīgi būs arī skatītājiem," - Kaspars Gods par filmēšanos pie Ēķa gultas ainās

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Šoruden pie skatītājiem nonāks Andreja Ēķa jaunā komēdija "Par ko nerunājam", kurā pieci latviešu aktieru pāri pandēmijas laikā nofilmējās gultas skatos.

Viens no šiem aktieriem ir Kaspars Gods, kas bija pārī ar Zani Daudziņu. “Kaut kā līdz šim mūsu ceļi nebija vēl krustojušies. Jauks meičuks! Tiešām foršs, interesants cilvēks!” savu kolēģi žurnālam "Kas Jauns" slavējis Kaspars.

Andreja Ēķa filmas "Par ko nerunājam" uzņemšanas aizkadri

Režisora Andreja Ēķa filmas "Par ko nerunājam" uzņemšanas aizkadri.

gallery icon
49

Un kā bija mākslas vārdā ar Zani Daudziņu likties vienā gultā? “Apbēdināšu – dižo gultas ainu jau mums nebija! Aizkariņi vien plīvoja. Nekas “tāds” tur redzams nebūs,” smejas Gods, atklājot, ka pirmo reizi filmējies pie Andreja Ēķa. “Forši! Viņš jau ir teju vienīgais čalis Latvijā, kurš filmē par savu naudu, un šīs filmas viņam atmaksājas. Ja citi saņem kādu finansējumu no malas un pēc tam par galarezultātu īsti nav jāuztraucas, tad Ēķim jātaisa tādas filmas, kas skatītājiem patiktu un ar ko varētu nopelnīt,” iespaidos dalās aktieris.

foto: Publicitātes
“Filmā viss ir tieši tā, kā tās nosaukumā, jo mēs gribam parunāt par to, par ko parasti nerunā, ielūkoties citu dzīvēs un, iespējams, atrast arī, par ko pašiem padomāt,” saka komēdijas režisors Andrejs Ēķis.

Gods teic, ka filmēšanas process bijis ātrs un jautrs. “Mēs ar citiem aktieru pāriem pat nesatikāmies. Savas ainas ar Zani “uzrāvām” divās dienās. Jo Ēķis jau daudz neceremonējas – viņš lieliski saprot, ka laiks ir nauda. Un, kā jau komēdijā, filmējoties pašiem bija jautri. Ceru, ka smieklīgi būs arī skatītājiem. Jo tā ir gadījies mums teātrī – kamēr izrādi mēģinām, paši kārtīgi esam izsmējušies, bet, kad izrāde nonāk pie skatītājiem, viņi nesaprot, kas mums tur tik ļoti paticis. Bet domāju, ka ar šo filmu viss būs kārtībā!” nosaka Kaspars Gods, piebilstot: “Man tiešām patika pie Ēķa filmēties. Un biju pārsteigts arī par "Cinevillas" kinopilsētiņu. Biju tur pirmo reizi! Tur viss ir pilnībā sakārtots, lai varētu taisīt kino. Piemēram, baznīca no vienas puses sarkanā krāsā, no otras – zila, lai vienu un to pašu ēku varētu filmēt divās dažādās filmās. Ideāli!”

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!