Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon
11
TV
2020. gada 25. septembris, 04:09

10 dāmas ar skaudriem dzīvesstāstiem - iepazīsti "Caur ērkšķiem uz..". ceturtās sezonas dalībnieces

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Ir sākusies sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..". ceturtā sezona. Un tajā netrūks skandālu, asaru un negaidītu notikumu. Iesaistīsies pat neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu brigāde!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Arī šoreiz 10 dāmas ar skaudriem dzīvesstāstiem, ekspertu pavadītas, dosies pārmaiņu ceļā pretim jaunai dzīvei. Lai arī cerējušas dzīvot lepnā savrupmājā, sievietes par mājām mēneša garumā sauks kemperus un, izdzīvojot vērtīgām atziņām bagātus notikumus, apceļos Latvijas pilsētas. Turklāt katrā vietā, kur dāmas piestās, viņas aiz sevis atstās “pēdas” jeb labos darbus, kas stiprinās ne tikai pašas projekta dalībnieces, bet arī sastaptos ļaudis. Ja vien viņām pietiks spēka un apņēmības, pārmaiņas, ko projekta ceturtās sezonas laikā piedzīvos šīs sievietes, būs tik neticamas, ka liks arī skatītājiem mainīt savu viedokli, stereotipus un pasaules uztveri.

Šajā sezonā netrūks arī skaļu skandālu: dāmas ne tikai strādās pie personības pilnveidošanas, bet arī strīdēsies uz nebēdu un ne reizi vien no šķietama sīkuma uzburs īstu drāmu, skaļi solot konfliktu atrisināt ar sev ierastiem līdzekļiem – dūru vicināšanu. Gaidāma arī mediķu ierašanās. Tiesa, ne kautiņa, bet gan personīgo spēju pārvērtēšanas dēļ – cenšoties par visu varu būt labākā sporta nodarbībā, viena no dalībniecēm pārcentīsies un noģībs, raisot šoka pilnus brīžus pārējām.

Vēl neredzētu vienotību dāmas demonstrēs, metoties cīņā apkarot kaitīgo ieradumu – smēķēšanu. Daļa no viņām apņemsies šo netikumu atmest un pat dāvās medaļas tām, kuras turēsies godam un nekūpinās. Būs arī interesanti vērot, kā dalībnieces pierādīs, ka Ērkšķi un veselīgs dzīvesveids nebūt nav nesavienojamas lietas, un, iekarsušas pretsmēķēšanas kampaņā, ķersies arī pie sava uztura revidēšanas, priekšroku dodot veselīgām maltītēm un pat smūtijiem. Par prieku ērkšķu faniem, varam pačukstēt, ka gaidāma arī mīlas līnija – projektā uzplauks romantiskas jūtas un izveidosies pat vairāki pārīši.

Nepalaid garām šokējoši atklātā pašmāju raidījuma "Caur ērkšķiem uz..." ceturto sezonu – jau no 24. septembra ceturtdienu vakaros plkst. 21.35 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!", bet vēl pirms TV pirmizrādes – no 21. septembra – jebkurā sev ērtā laikā ekskluzīvi lietotnē "Shortcut". Vai desmit dzīves nesaudzētām sievietēm izdosies īstenot savus sapņus un teikt skaļu “jā” jaunai dzīvei?

Caur ērkšķiem uz... ceturtās sezonas dalībnieces:

No medikamentiem atkarīga jaunā māmiņa, sieviete, kura vēlas tikt uzrunāta kā vīrietis, meitene bez konkrētas dzīvesvietas un alkoholiķes – iepazīsti desmit dzīves nesaudzētas dāmas, kuras "Caur ērkšķiem uz..." ceturtajā sezonā gatavas mainīt savu nākotni!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Nākamā lapa: Vardarbību piedzīvojusī Kristīne