Ballīte pēc "Ārsta" pirmizrādes Dailes teātrī 2020. gada septembrī

Ballīte pēc režisora Gata Šmita iestudētās izrādes "Ārsts" pirmizrādi Dailes teātrī 2020. gada 18. septembrī.

gallery icon
76
Slavenības
2020. gada 20. septembris, 15:45

Levits sajūsmā, Skrastiņu sveic jubilejā - Dailes teātrī pirmizrāde ilgi gaidītajam "Ārstam"

Jauns.lv

18. septembrī ar trešo piegājienu beidzot notika pirmizrāde Dailes teātrī jau kopš pavasara gaidītajam režisora Gata Šmita jauniestudējumam "Ārsts" ar neatkārtojamo Vitu Vārpiņu galvenajā lomā.

Sarkanais paklājs, svinīgi posti viesi un pat valsts pirmais pāris Andra un Egils Leviti – tik smalki norisinājās Dailes teātra līdz šim ilgāk gaidītā izrāde "Ārsts", kuras pirmizrādes datums Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārcelts pat trīs reizes. Un gaidīšana bija tā vērta – kā atzina gan daudzi pirmizrādes viesi, tostarp arī profesionāli teātra kritiķi un arī Valsts prezidents Egils Levits, gan tēmas aktualitāte, gan sižeta spraigums un aktierspēle bija visaugstākajā līmenī.

Apmeklētāji ierodas uz "Ārsta" pirmizrādi Dailes teātrī

Apmeklētāji ierodas uz režisora Gata Šmita iestudētās izrādes "Ārsts" pirmizrādi Dailes teātrī 2020. gada 18. septembrī.

gallery icon
65

Artūru Skrastiņu sveic jubilejā!

Dailes teātra spožākā zvaigzne Artūrs Skrastiņš, kas izrādē "Ārsts" atveido transpersonu Čārliju, pēc pirmizrādes ne tikai saņēma komplimentus par sniegumu uz skatuves, bet arī tika pie dzimšanas dienas apsveikumiem, jo tieši todien Skrastiņam bija 46. jubileja.

Anete Krasovska un režisors Petrenko samulsina publiku

Dailes teātra jaunās aktrises, TV seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznes Anetes Krasovskas (26) ierašanās uz pirmizrādes banketu kopā ar režisoru Dmitriju Petrenko (39) krietni samulsināja svinību viesus.

foto: Mārtiņš Ziders

“Nē, nē, nekādām baumām nav pamata!” jau laikus norādīja aktrise, paskaidrojot, ka ar režisoru Dmitriju Petrenko satuvinājusies, kopīgi strādājot pie viņa iestudētajām izrādēm, kas gan jau nonākušas, gan vēl tikai nonāks pie skatītājiem tuvākajā nākotnē. “Pašlaik sanāk, ka viņš ir mans režisors, un viss, kas mūs saista, ir tas, ka esam kolēģi!” strikti bilda simpātiskā aktrise.

Lelde Dreimane pirmoreiz teātrī ar mīļoto hokejistu

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, kurai pērn izira vairākus gadus ilgušās attiecības ar kolēģi aktieri Kasparu Zāli, nu jau krietnu laiku ir kopā ar hokejistu Ēriku Ozollapu.

foto: Mārtiņš Ziders

Sveikt mīļoto pirmizrādē sportists ieradās ar krāšņu ziedu pušķi, un, lai gan līdz šim abi centās savai kopābūšanai lieku uzmanību nepiesaistīt, šoreiz pāris nevairījās teātrī svinēt, sadevušies rokās.