Kurusovu jubilejā mīļi sveic slavens dejotājs no Krievijas. FOTO
“Timurs Imametdinovs man ir īpašs draugs,” par attiecībām ar pasaulslaveno sporta dejotāju no Krievijas saka Aleksandra Kurusova.
Slavenības
2015. gada 28. septembris, 05:30

Kurusovu jubilejā mīļi sveic slavens dejotājs no Krievijas. FOTO

Jauns.lv

18. septembrī iespaidīgu ballīti sarīkoja deju pedagoģe Aleksandra Kurusova. Viņa bija saaicinājusi draugus uz savu 30 gadu jubileju!

“Sieviete 30 gados ir visbīstamākā – viņa ir tikpat jauna un skaista, bet vairs ne muļķe!” – tā jubilejas rītā sociālajos tīklos ierakstīja deju šovos iepazītā sporta deju meistare Aleksandra Kurusova. Bet jau tās pašas dienas vakarā viņa kopā ar draugiem un tuviniekiem ballējās tobrīd vēl oficiāli neatklātajā muzikālajā izklaides klubā “9. vilnis” – svinībām bija atvēlētas plašās kluba visas telpas, kur pie gariem, bagātīgi klātiem galdiem sēdēja ap 20 viesiem, bet uz skatuves muzicēja mūziķi, tostarp Ivo Grīsniņš Grīslis ar Valteru Osi.

“Šīs dzimšanas dienas svinības bija labākās manā dzīvē! Nebiju iedomājusies, ka savus 30 gadus sagaidīšu ar tādu prieku un laimes sajūtu! Tas ir fakts! Un lielu paldies gribu teikt manai sirds draudzenei, kolēģei, deju skolas dvēselei Dacei Pērkonei. Pateicoties viņai, tika izvēlēta šī foršā svinību vieta, ka arī man sarūpēti visādi pārsteigumi un emocionāli brīži!” atzina jubilāre.

Viņas viesu vidū bija Aleksandras tuvākie cilvēki, tostarp mūziķis Lauris Reiniks, ar kuru Saša kļuva populāra, 2007. gadā uzvarot pirmajā šovā “Dejo ar zvaigzni”, kā arī Rūta Reinika ar savu jauno draugu, slaveno burātāju Jāni Preisu, un dziedātāja Marta Kukarane ar savu ilggadējo dzīvesbiedru mārketinga speciālistu Uģi Fabriciusu.

Arī pati gaviļniece bija kopā ar savu draugu – no ārzemēm speciāli uz jubileju bija ieradies talantīgais Krievijas dejotājs Timurs Imametdinovs. Viņš šobrīd ir viens no labākajiem dejotājiem pasaulē Latīņamerikas programmā, un, dejojot pāri ar Ņinu Bezzubovu, pārstāv Vāciju.

Kurusovas publiskotajās jubilejas fotogrāfijās nevar nepamanīt, cik īpašas ir Aleksandra un Timura attiecības. Viņi pozē fotogrāfam, cieši apskāvušies, arī pie svinību galda abi sēž līdzās. Vai tiešām Timurs ir Aleksandras jaunā simpātija, vai tiešām abus dejotājus vieno romantiskas attiecības? Jo, kā zināms, aizvadītā gada nogalē Saša izšķīrās no sava ilggadējā drauga Oskara Ostrovska. “Timurs man ir ļoti īpašs draugs, ar kuru esmu pazīstama jau sen, un viņš speciāli atbrauca uz manu nozīmīgo jubileju,” mazliet noslēpumaini attiecības nokomentēja jubilāre Aleksandra Kurusova.

Juris Vaidakovs / Foto: facebook.com (Sergejs Skripa)