Zviedrijas princese Sofija

gallery icon
Slavenības
2020. gada 16. septembris, 05:10

Zviedrijas princese Sofija apgalvo, ka nekad nepamestu karaļnamu kā Saseksas hercogi

Jauns.lv

Zviedrijas princese Sofija (35) jaunajā dokumentālajā filmā “Princess Sofia: Project Playground” izteikusies, ka nevarētu sekot Saseksas hercogu paraugam un aiziet no karaļnama. Sofija esot atradusi “fantastisku” balansu starp privāto un dzīvi karaliskajā ģimenē.

foto: IBL/Shutterstock/ Vida Press
Princese Sofija un princis Kārlis Filips.

Sofija Kristīna Helkvista Zviedrijas karaliskajā ģimenē ieprecējās 2015. gadā, kad teica jāvārdu Vermlandes hercogam princim Kārlim Filipam un pati ieguva princeses titulu.

Taču, atšķirībā no Saseksas hercoga un hercogienes, viņa nekad neapsvērtu pat domu par aiziešanu no karaliskās ģimenes.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.

Princese Sofija komentējusi prinča Harija un Meganas Mārklas lēmumu pamest britu karaļnamu, atklājot savas domas, vai viņa kādreiz varētu rīkoties līdzīgi. Sofija uz šo jautājumu atbild sekojoši: “Nē. Īsti nē. Manuprāt esmu atradusi fantastisku balansu. Es to vērtēju kā ļoti pozitīvu, ka esmu izturējusi šos vētrainos gadus.”

Zviedrijas prinča Kārļa Filipa un Sofijas Helkvistas greznās kāzas

Zviedrijas princis Kārlis Filips sestdien salaulājies ar bijušo modeli un realitātes šova zvaigzni Sofiju Helkvistu. 36 gadus vecais princis, kurš ...

gallery icon

Lai gan princis Harijs kā motivāciju aiziešanai no karaļnama minējis vēlmi dzīvot “mierīgu” dzīvi prom no rampu gaismām kopā ar sievu un dēlu, princese Sofija savu statusu vērtē kā privilēģiju.

“Šī ir tik liela priekšrocība, ka mums ir šī iespēja būt mazliet abās pasaulēs.”

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon

Princesei Sofijai un Meganai ir daudz kā kopīga. Viņām abām bija veiksmīga karjera pirms ieprecēšanās karaliskajās ģimenes. Sofija bija modele un realitātes TV zvaigzne. Viņa piedalījusies realitātes šovā “Paradīzes viesnīca”.

Zviedrijas karaliskā ģimene apmeklē ģimenes draugu kāzas

Zviedrijas karaliskā ģimene apmeklē ģimenes draugu kāzas.

gallery icon

Princeses Sofijas komentāri sekojuši dažas dienas pēc tam, kad princis Harijs un Megana Mārkla tikai vēl vairāk attālinājušies no karaliskās ģimenes, atmaksājot 2,4 miljonus sterliņu mārciņu, kas bija iztērēti no britu karaļnama līdzekļiem par Fromgoras kotedžas renovācijas un labiekārtošanas darbiem. Kā zināms, šis īpašums bija karalienes dāvana jaunajam pārim uz kāzām.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

Tiesa gan, to, ka viņi atmaksās par labiekārtošanas darbiem iztērētos līdzekļus, Harijs un Megana solīja jau drīz pēc tam, kad gada sākumā paziņoja par lēmumu atteikties no oficiālo karalisko pienākumu pildīšanas. Savu solījumu viņi ir pildījuši.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon