Slavenības
2020. gada 14. septembris, 06:22

Normunds Pauniņš par savu jauno mīļoto: “Es no viņas gūstu enerģiju!”

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Grupas "Otra puse" mūziķis Normunds Pauniņš (51) jau pāris gadu ir kopā ar ventspilnieci Katrīnu Ignaci. Katrīna, izrādās, ir teju vienaudze Normunda meitai – tikai pusotru gadu par viņu vecāka.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Pauniņš atklājis pāra iepazīšanās stāstu. “Tas notika pirms pāris gadiem – 18. novembra svētkos uz "Tallink" prāmja. Precīzāk, mūsu pirmais randiņš uz prāmja bija 19. novembrī, jo 18. novembrī es uzstājos un mēs tikai saskatījāmies… Katrīna uz prāmja bija kopā ar draudzeni – no dziedātājas Antras Stafeckas fanu kluba. Kā pēc tam uzzināju, Katrīna bija jau labu laiku manī ieskatījusies. Vispār jau viens ar otru mēs iepazināmies 2016. gadā,” piebilst dziedātājs: “Katrīna pārdeva CD mūsu koncertos, kur uzstājos kopā ar Antru Stafecku.”

Normunda Pauniņa 50 gadu jubilejas koncerts

2019. gada 7. novembrī VEF Kultūras pilī notika dziedātāja Normunda Pauniņa 50 gadu jubilejas koncerts.

gallery icon
45

“Taču tajā braucienā ar prāmi mēs kaut kā savādāk saskatījāmies, tā teikt, uzmetām viens otram aci un satuvinājāmies. Pēc tam jau mūsu attiecības bija randiņu stadijā, kad ciemojāmies viens pie otra, jo viņa dzīvoja Ventspilī, bet es Rīgā,” stāsta dziedātājs.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Normunds un Katrīna.

Pirms vairāk nekā gada Normunds un Katrīna uzsāka kopdzīvi. Pauniņš atklāj – lai arī abiem ir krietna vecuma atšķirība, attiecībās to izjūt minimāli. “Mēs savstarpēji sajūtam radniecīgas dvēseles, mums viegli būt kopā, viegli sarunāties. Vecuma atšķirību dažbrīd jūtu saimnieciskās lietās, taču tas ir tikai saprotams – man taču ir lielāka dzīves pieredze.

Kopumā attiecībās abi jūtamies labi un gadu starpība nebūt nav šķērslis.

No Katrīnas es gūstu jaunības sparu, enerģiju. Viņa man neļauj atslābt – man jābūt labā formā. Un man jau tomēr ir tikai piecdesmit, nevaru justies kā pensionārs,” pajoko Pauniņš. Normunds neslēpj, ka attiecības ar Katrīnu uztver ļoti nopietni un cer savu mīļoto kaut kad arī apprecēt. “Vēl tikai plānoju, klusībā,” piebilst mūziķis.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!