Slavenības
2020. gada 11. septembris, 06:55

Keitijas Holmsas jaunais puisis izrādās krāpnieks. Viņš taču saderināts ar citu!

Jauns.lv

Aktrises Keitijas Holmsas (41) dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Pirms dažām dienām viņa redzēta Ņujorkā skūpstāmies ar 33 gadus veco šefpavāru Emilio Vitolo. Pēc šo fotogrāfiju publiskošanas atklājušās nepatīkamas lietas: jaunais draudziņš izrādās saderināts un aizvien dzīvojošs kopā ar savu līgavu. Tagad, kad internets pilns ar fotogrāfijām, kurās viņš redzams maigojamies ar Holmsu, Vitolo saderināšanos atsaucis un salauzis līgavas sirdi.

Keitijas Holmsas jauno draudziņu Emilio Vitolo junioru tagad sauc par krāpnieku. Viņš gatavojās kāzām ar savu līgavu, bet saderināšanos atsauca tikai tāpēc, ka atklātībā parādījās paparaci fotogrāfijas, kurās redzams maigojamies ar Holivudas aktrisi Keitiju Holmsu. Turklāt Ņujorkā strādājošais šefpavārs un topošais aktieris līgavai par šķiršanos paziņojis nevis kā krietnam vīram pienāktos, bet ar īsziņas palīdzību.

Līgava Reičela Emmonsa (24) reiz šo vīrieti raksturoja kā visu „savu pasauli” un sapņoja ar viņu saistīt visu turpmāko dzīvi.

Kāds draugs, kurš lūdzis viņa vārdu neminēt, izdevumam „DailyMail” atzinis: „Līdz pat šo fotogrāfiju nonākšanai atklātībā viņai nebija ne jausmas, kas notiek. Viņš ir krāpnieks, un šīs ne pavisam nav laimīgas stāsta beigas.”

Draugs apliecinājis, ka piemīlīgā dizainere „savu dzīvi ziedojusi” 33 gadus vecajam Vitolo. Turklāt pāris ne tikai bija uzsācis kopdzīvi, bet kopš aizvadītā gada maija bija kopīgi adoptējis kucēnu.

Baumas par Holmsas un gandrīz 10 gadus jaunākā Vitolo romantiskajām attiecībām pirmo reizi parādījās aizvadītajā nedēļā, kad abi bija manīti pie restorāna „Peasant” Ņujorkā.

Emmonsas paziņa apliecina, ka Vitolo līgavai nekas nav viesis šaubas, ka viņu attiecības ir apdraudētas. Viņa bijusi pārliecināta, ka abi gatavojas kāzām, līdz savām acīm ieraudzījusi fotogrāfijas ar Holmsu, kas sagrāvušas visus viņas nākotnes sapņus un cerības.

„Viņiem bija konkrēti kāzu plāni... taču tagad ir tikai negatīvi preses raksti un viņa ir spiesta pārcelties atpakaļ uz savām mājām,” norāda paziņa.

Pēc DailyMail rīcībā esošās informācijas Vitolo līgavai īsziņu par attiecību beigām nosūtījis dienā, kad fotogrāfijas publicētas, iespējams, apzinoties, ka ziņas par attiecībām ar Holmsu drīz tiks iztirzātas medijos visā plašajā pasaulē.

View this post on Instagram

Lucky me 🖤

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

Vitolo tēvs ir slavenību iecienītā restorāna „Emilio’s Ballato” īpašnieks Ņujorkā. Emilio juniors tajā strādā kā šefpavārs un viņam palīdz arī brālis Antonio (29). Emilio juniors bieži redzēts paparaci fotogrāfijās kopā ar slavenajiem klientiem.

Slavenāko viesu vidū bijuši Baraks Obama ar meitu Māliju, Denijs de Vito, Džo Džonass un Sofija Tērnere, Bella Hadida, Deivids Švimmers un Vūpija Goldberga.

Reičela Emmonsa ar Emilio Vitolo bija kopā vairāk nekā divus gadus. Par saderināšanos pāris ar „Instagram” palīdzību paziņoja aizvadītajā gadā. Romantiskajā fotogrāfijā pāris skatās viens otram acīs, ir redzams Emmonsas saderināšanās gredzens un parakstā pie fotogrāfijas laimīgā līgava rakstīja šādas rindas: „Mans numur viens. Nākamais vīrs un manas dzīves mīlestība.”

Citos ierakstos Emmonsa priecīgi izvērtē dažādas līgavu kleitu iespējas, kā arī iepazīstina savus draugus un sekotājus ar abu kopīgi adoptēto kucēnu Frenku.

Vēl aizvadītā gada augustā Emmonsa rakstīja: „Tu esi manas dzīves vismīļākā daļa un es tevi mīlēšu mūžam.”

DailyMail sazinājies ar tik rupjā veidā pamesto līgavu, taču viņa no publiskiem komentāriem atteikusies.

View this post on Instagram

Emilio ❤️

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

View this post on Instagram

My everything right here

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

View this post on Instagram

Meet Franky!

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on