Slavenības
2020. gada 2. septembris, 14:40

Eds Šīrans jaundzimušajai meitai dod pavisam neparastu vārdu

Jauns.lv

Otrdienas rītā britu dziesminieks Eds Šīrans (29) sociālajos tīklos padalījies ar priecīgiem jaunumiem. Viņš kļuvis par tēti meitiņai Lirai Antarktikai. Mūziķis publiskojis fotogrāfiju ar mazām zeķītēm un krāsainu sedziņu. Viņš atklāj, ka meita nākusi pasaulē jau aizvadītajā nedēļā.

Par meitas Liras Antarktikas Sībornas Šīranas piedzimšanu Eds Šīrans un viņa sieva Čerija Sīborna paziņojuši mūziķa “Instagram” profilā otrdien.

Eds Šīrans un Čerija Sīborna

Britu dziesminieks Eds Šīrans ar draudzeni Čeriju Sībornu. Pāra jūtas uzplaukušas pirms neilga laika, lai gan populārais mūziķis meiteni pazīst ...

gallery icon

Interesanti, ka tieši pirms deviņiem mēnešiem Eds bija ceļojumā Antarktikā, ko apliecina socīklos publiskota fotogrāfija. Vai šis ceļojums ir izskaidrojums meitas neparastajam otrajam vārdam? Visticamāk, ka tieši šī ceļojuma laikā pāris ieņēmis savu pirmo kopīgo bērnu, tāpēc arī meita tik drīz pēc piedzimšanas tikusi pie tik oriģināla vārda.

Fotogrāfijā, ko apģērbu kompānija "NotJust Clothing" publiskojusi "Instagram" aizvadītā gada 17. decembrī, Eds redzams uz laivas arktiskā apvidū. Čerija gan šajā attēlā nav redzama mūziķim līdzās.

Sazinoties ar apģērbu kompāniju, "MailOnline" noskaidrojuši, ka firmas pārstāvji Edam pirms tālā un neaizmirstamā ceļojuma nosūtījuši fotogrāfijā redzamo svētku džemperi.

Vārdu Lira Eds meitai izvēlējies no sava iemīļotā autora Filipa Pulmana grāmatas “His Dark Materials”. Šāds vārds ir grāmatas galvenajai varonei.

foto: ddp images/Capital Pictures / Vida Press
Britu spāņu aktrise Dafne Kīna kā Lira BBC seriālā “His Dark Materials”.

Lira Belakva vai Lira Silvertanga ir Pulmana triloģijas galvenā varone. Lira ir jauna meitene, kas dzīvo paralēlajā Visumā un nonāk kosmosa karā starp lordu Asrielu, un pirmo Eņģeli, sauktu par Autoritāti, un Reģentu, sauktu par Metatronu.

2015. gadā Eds savā tviterī rakstīja: “Filips Pulmans un viņa “His Dark Materials” ir labākais, ko līdz šim esmu lasījis.”

Koronavīrusa ieviesto ierobežojumu dēļ pāris ziņu par gaidāmo mazuli bija saglabājis noslēpumā gandrīz līdz bērna nākšanai pasaulē. Par to, ka viņi drīz kļūs par vecākiem, daudzi uzzināja vien pirms dažām nedēļām.

foto: Beretta/Sims/Shutterstock/ Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju Sībornu.

“Karantīna bija labs iemesls, lai neizietu no mājām pārāk bieži, taču laiks tuvojās, saviļņojums auga, un viņi pamazām sāka par to stāstīt draugiem un radiniekiem,” apliecināja paziņa.

Eda Šīrana „Šīranvilla”

Britu dziedātājas Eds Šīrans šobrīd ir četru māju īpašnieks Safolkas grāfistē. Tās visas atrodas līdzās, un vietējie to iesaukuši par ...

gallery icon

Čerija un Eds iepazinās Tomasa Millsa vidusskolas gados Fremlingemā, Safoklas grāfistē. Runā, ka Edam ieatpirkusies Čerija un viņš centies izpelnīties meitenes uzmanību.

foto: LAGENCIA GROSBY / SILVIA & SERGI/ Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju aizvadīta gada jūnijā brīvdienās Ibicā.

Puisis palicis salauztu sirdi, kad pēc vidusskolas Čerija pametusi Lielbritāniju, lai turpinātu mācības universitātē ASV.

Bijušie klasesbiedri romantiskās attiecības atjaunojuši 2015. gadā, un kopš tā laika vairs nav šķīrušies. Divus gadus vēlāk Ziemassvētkos Eds bildinājis Čeriju.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Eds Šīrans ar sievu Čeriju Sībornu ir pazīstami kopš tīņa gadiem, bet precēts pāris nepilnus divus gadus.

Savā “Instagram” blogā Eds paziņoja, ka sev uz Ziemassvētkiem sagādājis īpašu dāvanu – līgavu.

Arī par kāzām Eds īpaši runīgs ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem nebija. Zinātāji teic, ka laulību ceremonija esot bijusi ļoti klusa un notikusi 2018. gada februārī netālu no dziedātāja vecāku mājām. Tai sekojošais bankets bijis vien tuvāko lokā, bez pārliekas greznības un pompozitātes.

Eds Šīrans nēsā saderināšanās gredzenu

Eds Šīrans nēsā saderināšanās gredzenu.

gallery icon

Intervijā BBC radio 2, runājot par attiecībām, Šīrans reiz izteicies: “Esmu vislaimīgākais, kāds jebkad esmu bijis. Un tas ir tāpēc, ka esmu pavadījis gadu kopā ar kādu. Tagad es jūtos patiešām droši. Mēs dzīvojam kopā un mums ir kaķi, un es domāju, ka tad, ja ir kaķi, tā tas ir.”

Eda Šīrana koncerts Latvijā

2015. gada 16. februārī “Arēnā Rīga” uzstājās britu mūziķis Eds Šīrans.

gallery icon