foto: FAMEFLYNET PICTURES/All Over Pre/ Vida Press
Kima Kardašjana, Džesika Alba un citas slavenības dod padomus: ko gaidīt gaidībās
Olīvija Vailda.
Slavenības
2020. gada 3. septembris, 11:11

Kima Kardašjana, Džesika Alba un citas slavenības dod padomus: ko gaidīt gaidībās

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Būsim godīgi: grūtniecība nav tikai mirdzoša sejas āda un skatiens un attaisnojums ēst vairāk, nekā vajadzīgs. To atzīst pat cilvēki, kuri vienmēr izskatās perfekti un ik uz soļa saņem palīdzību un atbalstu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kima palielinājusies

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Kima Kardašjana.

“Būšu godīga: grūtniecība bija sliktākā pieredze dzīvē! Es to neizbaudīju un nesaprotu cilvēkus, kuri par to priecājas,” savā interneta lapā, esot stāvoklī ar Saintu Vestu, rakstīja TV šovu zvaigzne uzņēmēja Kima Kardašjana.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

“Nezinu, kāpēc man tā nepatīk tik ļoti kā citiem. Varbūt pietūkuma, muguras sāpju vai bezpalīdzības dēļ, ka ķermenis palielinās un apģērbs vairs neder. Grūti izskaidrot, bet es nejutos savā ādā. Nejutos seksīga, drīzāk nepašpārliecināta un lielākoties – pat pretīga.”

Skaņas efekti

foto: Twitter/ Vida Press
Katrīna Heigla.

“Lieta, kas mani visvairāk nomocīja, bija gremošanas traucējumi,” ir sūrojusies aktrise Katrīna Heigla.

“Varat pajautāt maniem seriāla "Doubt" kolēģiem, es nespēju beigt atraugāties. Jutos neērti, bet neko nevarēju izdarīt – teikuma vidū vienkārši atraugājos. Briesmīgi, jutos kā kaut kāds puišelis.”

Ožas efekti

foto: Brian To/Shutterstock/ Vida Press
Amanda Saifreda.

Lai gan amerikāņu aktrise Amanda Saifreda 2017. gadā nebeidza vien jūsmot par vēlmi ātrāk satikt savu mazuli, viņa atzina, ka ir nomocījusies ar dīvainu grūtniecības simptomu: “Vienīgais, ko nevaru izturēt, ir ķermeņa aromāti. Vēl – es jūtu elektrības aromātu. Zvēru pie Dieva, es varu saost TV.”

No stresa līdz meditācijai

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Jessica Alba and Haven Warren

Trīs bērnu māmiņa aktrise Džesika Alba tikai pēc daudziem gadiem ir atzinusies, ka, pirmo reizi esot stāvoklī, esot bijusi panikā: “Konstanti domāju, vai viņa kustas, vai viņas sirds sitas. Satraucos par absolūti visu!” Toties dzemdības viņa salīdzinājusi ar meditāciju: “Es nekliedzu, biju fokusējusies, un tā bija kā meditācija ar jogas elpošanu.”

Čempione Hadsone

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Hadsone.

“Tas bija tik viegli, ka varēju pat aizmirst, ka esmu stāvoklī,” pēc dēla piedzimšanas 2009. gadā jūsmoja aktrise Dženifera Hadsone. “Man nebija ne sliktās rīta dūšas, ne nevaldāmas apetītes.” Pat dzemdības viņa salīdzina ar slodzi sporta treniņā: “Visi brīdināja, cik ļoti sāpēs, bet acīmredzot man ir cits sāpju slieksnis. Naktī pēc mazuļa piedzimšanas sapratu, ka vairs nespēju nogulēt gultā, un kopš viņa dzimšanas mirkļa esmu augšā. Man šīs sāpes neliekas lielākas, kā pirmo reizi trenējot kādu muskuli.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Ja citas var...

foto: People Picture/Willi Schneider/Shutterstock/ Vida Press
Miranda Kerra.

Divu bērnu māmiņa modele Miranda Kerra, laižot pasaulē pirmdzimto (ar aktieri Orlando Blūmu), esot domājusi, ka atrodas nāves priekšā: “Domāju, ka nomiršu, un mirkli pat skatījos uz savu ķermeni no augšas. Un turpināju domāt – kā citas sievietes to ir paveikušas? Bet, ja jau citas to spējušas, es arī to varu. Biju apņēmības pilna.”

Pozitīvas sekas

foto: FAMEFLYNET PICTURES/All Over Pre/ Vida Press
Olīvija Vailda.

Izrādās, grūtniecība var piešķirt pozitīvāku skatu uz dzīvi. Tā ir gadījies aktrisei Olīvijai Vaildai: “Grūtniecība liek atbrīvoties no visādām muļķībām. Tā liek kļūt empātiskākam. Skaties uz visiem un iedomājies: “Arī tu kādreiz biji mazulis!””

Sieviešu vienotība

foto: MEGA / Vida Press
Anna Hataveja.

Aktrise Anna Hataveja, kura janvārī sagaidīja savu otro mazuli, grūtniecības laikā "Instagram" kontā dalījusies ar emocionālu ierakstu: “Klusēšana pirms bērna nākšanas pasaulē ir tāpēc, ka tie nav tikai prieka pilni mirkļi. Faktiski lielākā daļa ir ļoti sāpīgi. Manuprāt, sieviešu izjustās sāpes vieno, jo mēs esam vienīgās, kas to pārdzīvo.”