foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Inese Šlesere jubileju nosvin ar glamūrīgu meiteņu ballīti
Ineses viešņas pulcējās uz kādreizējās saldumu fabrikas ieejas terases.
Slavenības
2020. gada 17. augusts, 04:27

FOTO: Inese Šlesere jubileju nosvin ar glamūrīgu meiteņu ballīti

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar glamūrīgu kopāsanākšanu "Sporta 2 kvartālā", kur pulcējās tikai dāmas, šomēnes 48. dzimšanas dienu svinēja bijusī Saeimas deputāte un kādreizējā skaistumkaraliene Inese Šlesere.

Ineses Šleseres 48. dzimšanas dienas ballīte

Ineses Šleseres 48. dzimšanas dienas ballīte.

gallery icon

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", atšķirībā no vīra ekspolitiķa Aināra Šlesera, kurš gada sākumā ar vērienīgu balli vairāk nekā 300 viesu lokā "Hanzas peronā" atzīmēja 50. jubileju, Inese Šlesere savu dzimšanas dienu nosvinēja bez pompa, iztiekot pat bez laulātā drauga klātbūtnes. Inese uz svinībām bija saaicinājusi tikai draudzenes un domubiedrenes, kopā aptuveni 40 dāmas.

foto: Juris Rozenbergs
Posusies izsmalcinātā kleitā, gaviļniece Inese Šlesere kopā ar draudzeni mākslinieci Ievu Bondari pozēja viesmīlim.

Svinības risinājās Rīgā, kādreizējās saldumu fabrikas teritorijā, kas beidzamajos gados pārtop par kultūras, mākslas un tehnoloģiju kvartālu.

foto: Juris Rozenbergs
Viešņām bija interesanti apmeklēt topošo mūzikas un drāmas telpu "Oratorio".

Vienā no industriālajām ēkām, kurā drīzumā tiks atvērta jauna pasākumu vieta – mūzikas un drāmas telpa "Oratorio" –, pulcējās arī Ineses Šleseres dzimšanas dienas viešņas. Gaviļniece, solot visām dāmām brīnišķīgu vakaru ar teatrāla uzveduma izbaudīšanu, draudzenes bija aicinājusi ierasties bez dāvanām un ziediem, tā vietā aicinot ziedot aktrises Rēzijas Kalniņas jaunajam kultūras projektam – jau pieminētās mūzikas un drāmas telpas izveidei.

foto: Juris Rozenbergs
Ineses viešņas pulcējās uz kādreizējās saldumu fabrikas ieejas terases.

Vairākas no sveicējām, neraugoties uz Ineses Šleseres aicinājumu viņu neapdāvināt, ierodoties nesa gan ziedus, gan mākslinieciskus iepriecinājumus, tostarp gleznas. Starp viesību rīkotājām un apmeklētājām bija arī sabiedrībā zināmas personas, tostarp māksliniece Ieva Bondare, uzņēmēja Mārīte Kola, mūzikas izdevēja Elita Mīlgrāve, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa, aktrise Rēzija Kalniņa un citas.

foto: Juris Rozenbergs
Neraugoties uz lietaino laiku, dāmas bija tērpušās eleganti un sievišķīgi. Bildes centrā Anna Lieckalniņa, Rēzija Kalniņa, Mārīte Kola, Ginta Amerika, Krista Sondore.

Kā tika apspriests pēc pasākuma, viens no vienojošākajiem un aizkustinošākajiem brīžiem bijis pēc teatralizētā uzveduma noskatīšanās, kad visas svētku dalībnieces sapulcējās topošās pasākumu norises vietas zālē, kur kopīgi vienojās optimistiskajā latviešu tautasdziesmā: “Bēdu manu, lielu bēdu, es par bēdu nebēdāj’...”