Slavenības
2020. gada 12. augusts, 14:40

Seriāla “Amulets” zvaigzne Alisa Milano apgalvo, ka pēc Covid-19 izslimošanas viņai pastiprināti izkrīt mati

Jauns.lv

Seriāla “Amulets” (“Charmed”) aktrise Alisa Milano (47) savā “Twitter” kontā publiskojusi video, kurā parāda Covid-19 postošās sekas. Pēc pārciestā koronavīrusa, ķemmējot matus, viņai tie krīt ārā saujām.

Aktrise aicina fanus un sava bloga lasītājus nēsāt maskas, lai pēc iespējas izvairītos no šī draudīgā vīrusa ar postošajām sekām.

TV seriāla “Amulets” zvaigzne savā “Twitter” kontā publiskojusi video, kurā parāda, kādas sekas jaunais koronavīruss atstājis uz viņas organismu. Ķemmējot matus, tie krīt ārā saujām vien.

foto: Ekrānuzņēmums
Alisa Milano.

Video noslēgumā aktrise savāc visus izkritušos matus, parāda kamerā un saka: “Viena ķemmēšanas reize, šāds ir manu matu zudums pēc Covid-19. Nēsājiet sasodīto masku!”

Aktrise šo video parādījusi saviem 3.7 miljoniem sekotāju un papildinājusi ar komentāru: „Domāju, ka jāparāda jums, ko Covid-19 nodara matiem. Lūdzu, uztveriet to nopietni. Nēsājiet to sasodīto masku.”

Šādas sejas maskas izvēlas pasaules valstu līderi

Lai izvairītos no vīrusa plašākas pārneses sabiedrībā, sejas maskas pandēmijas laikā valkā ne tikai "parastie mirstīgie". Arī pasaules valstu līderi ...

gallery icon
26

Mēneša sākumā Milano savā „Instagram” kontā atklāja, ka viņai analīzes uzrādījušas pozitīvas koronavīrusa antivielas. Trīs agrāk veiktie testi aktrisei bijuši negatīvi, uzrādot, ka viņa nav inficēta ar koronavīrusu.

Alisa Milano teic, ka izjutusi „burtiski visus Covid raksturīgos simptomus”, kā arī piebildusi, ka „bijusi sajūta, it kā zilonis sēdētu uz krūtīm”.

Seriāla "Amulets" aktrise Alisa Milano otrā bērna gaidībās

Seriāla „Amulets” aktrise Alisa Milano atzīst, ka zinājusi, ka viņai būs meita jau brīdī, kad viņu sākuši mocīt rīta nelabumi. ...

gallery icon
10

Aktrise pastāstījusi, ka „nekad mūžā man jutusies tik ļoti slima”, viņai „sāpējušas visas maliņas”.

Milano cietusi arī no apjukuma, svara zuduma, galvassāpēm un ožas zuduma.

Aktrise teic, ka vēlas, lai cilvēki zinātu, ka analīžu sistēma vēl ir „kļūdaina” un, ka šī „slimība nav nekāds joks”.

Spridzīgi, krāsaini un biedējoši. Pandēmijas laika sejas maskas pasaulē

Spridzīgi, krāsaini un biedējoši. Pandēmijas laika sejas maskas pasaulē

gallery icon
59

„Es domāju, ka es mirstu. Man bija sajūta, ka mirstu,” atklāj aktrise, norādot, ka šie „mokošie simptomi” viņu vajājuši četru mēnešu garumā.

Milano, kas dalījusies arīdzan ar fotogrāfiju, kurā redzama lietojam elpošanas palīgierīci, apliecina, ka saslimusi jau martā.

Aktrise atklāj, ka piekritusi būt par plazmas donoru, jo šī asins daļa var saturēt antivielas un „glābt cilvēku dzīvības”.