Slavenības
2020. gada 16. jūlijs, 16:58

Orlando Blūms izmisumā - aktieris lūdz fanu palīdzību pazudušā sunīša meklēšanā

Jauns.lv

Filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” aktieris Orlando Blūms (43) vērsies pie saviem „Instagram” sekotājiem ar lūgumu palīdzēt atrast viņa mīļo sunīti Maitiju, kurš pazudis netālu no aktiera mājām Kalifornijā.

Orlando Blūms ar sunīti Maitiju

gallery icon

Lai gan aktiera Orlando Blūma dzīvē drīz gaidāms priecīgs notikums - abi ar līgavu dziedātāju Keitiju Periju kļūs par vecākiem -, Blūmu nesen piemeklējusi liela bēda. Pazudis viņa četrkājainais draugs Maitijs.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon

Aktieris vērsies pēc palīdzības pie četriem miljoniem sava „Instagram” konta sekotājiem un lūdzis palīdzēt atrast sunīti.

Orlando dalījies ar vairākām fotogrāfijām, kurās labi apskatāms viņa burvīgais pūdelis – vienā no kurām sunītim ap kaklu ir pat personalizēts rūtains kaklautiņš.

Orlando Blūms, kurš bieži nofotografēts sabiedrībā kopā ar Maitiju, lūdzis fanus būt iejūtīgiem, nebārstīties ar pārmetumiem jau tā smagajā laikā, un ziņot tikai „patiesu informāciju”.

Savā paziņojumā Orlando raksta: „Montesito, Kalifornijā, PAZUDIS MAITIJS. Viņš ir čipēts, un uz viņa kaklasiksniņas ir tālruņa numurs, uz kuru zvanīt. Ja aizvedīsiet viņu uz vietējo veterinārklīniku vai patversmi, vai policijas iecirkni, pret atlīdzību viņu man atgriezīs. Lūdzu, sūtiet tikai PATIESU INFORMĀCIJU. Mana sirds jau tā ir salauzta, tāpēc lūdzu neberiet brūcē vēl sāli.”

Mīlīgo pūdeli Orlando adoptēja 2017. gadā un kopš tā laika ir teju nešķirams no sava drauga. Aktieris kopā ar viņu apmeklējis arī smalkus pasākumus, to skaitā Milānas modes nedēļu.

Interesanti, ka ap šo laiku arī Keitija adoptēja teju identisku sunīti, kuram deva vārdu Nagets.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Keitija Perija ar savu sunīti Nagetu aizvadītā gada nogalē.

Orlando regulāri publisko fotogrāfijas, kurā atainota viņa ikdiena ar Maitiju. Gada sākumā viņš saviem sekotājiem atrādīja bildīti, kurā kopā ar Maitiju un Keitiju devies slēpošanas brīvdienās.

Fani un slavenību draugi „Instagram” komentāros nekavējoties pauduši savu atbalstu aktierim un novēlējuši sunītim pēc iespējas ātrāk atrasties.

foto: NEMO/ NGRE / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
2020. gada janvāris. Orlando Blūms ar sunīti Maitiju, dēlu Flinnu un viņa līgava Keitija Perija ar savu sunīti Nagetu.

„Nosūtu visumā labas domas par tevi,” ierakstījusi dīdžejmeitene Samanta Ronsone, klāt pievienojot emodži ar trīs salauztām sirdīm.

foto: Instagram, Vida Press
Maitijs un Nagets satiek draudzīgi.

„Aizlūdzu, lai, cik drīz vien iespējams, viņš nonāk atpakaļ tavās mīlošajās rokās,” raksta kāda fane.