Slavenības
2020. gada 16. jūlijs, 08:12

Vila Smita sieva atzīstas, ka pirms vairākiem gadiem krāpusi vīru ar dēla draugu

Jauns.lv

Aktrise Džada Pinketa Smita apstiprinājusi, ka viņai bijis romāns ar mūziķi Augustu Alsinu, ar kuru iepazinusies, pateicoties savam dēlam Džeidenam. Džada gan precizē, ka tolaik attiecībās ar vīru aktieri Vilu Smitu bijušas problēmas un viņi nolēmuši kādu laiku “paņemt pauzi”.

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon
18

Sarunu šova “Red Table Talk”, kura vadītājas ir Džada Pinketa Smita un viņas meita Vilova Smita, jaunākā pārraide atnesusi tik daudz pārsteigumu, cik nav sagādājusi visu trīs gadu ilgās pastāvēšanas laikā.  Šova tiešajā ēterā Vila Smita sieva atzinās, ka pirms pieciem gadiem viņai bijusi dēka ar mūziķi Augustu Alsinu, kurš bija 21 gadu jaunāks par viņu. Abus iepazīstinājis Džadas un Vila kopīgais dēls Džeidens.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Augusts Alsina.

Džada uzsver – tobrīd viņas laulība bijusi uz iziršanas robežas un abi nolēmuši uz nenoteiktu laiku padzīvot šķirti. 48 gadus aktrise apliecina, ka tobrīd pat nav domājusi, ka abi jebkad vēl atgriezīsies viens pie otra. Tā viņa sākusi satikties ar gados jauno Alsinu.

Mūziķis abu romānu vērtējis kā nopietnas attiecības. Viņš zinājis par Džadas šķiršanos no Vila un nekādā gadījumā nav sevi uzskatījis par ģimenes jaucēju. Džadai viņš veltījis ne vienu vien dziesmu. Turklāt viņi drīz vien kopā sākuši apmeklēt publiskus saviesīgus pasākumus.

Vils Smits ar sievu un meitu pludmalē

Aktieris Vils Smits ar sievu Džadu Pinketu Smitu un meitu Vilovu pludmalē.

gallery icon
21

Džadu uz neseno publisko atzīšanos izprovocējis tieši Alsina. Šā gada 2. jūlijā viņš par savu romānu izstāstīja mediju pārstāvjiem. Mūziķis domājis, ka pāris atbalsta brīvās attiecības. Sākotnēji Džada centās atspēkot baumas par dēku, taču tad padevās un atzinās par sānsoli šovā, uz kuru bija uzaicināts arī viņas vīrs.

Vila Smita milzu treileris

gallery icon
14

51 gadu vecais Vils Smits sievas grēksūdzi klausījās ar grūtībām, lai gan centās izskatīties saprotošs un notikušo pieņemošs. Ķermeņa valodas eksperts izdevumam “The Mirror” norāda, ka uz Vila reakciju bijis “grūti skatīties”. Abu dialoga laikā viņš bijis ievērojami satrauktāks nekā sieva. Smits visu laiku sievas teikto centies pārvērst jokā.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Džada atzīstas vīram sānsolī.

“Mēs centāmies izdarīt visu, lai izšķirtos, taču beigu beigās sapratām, ka tas nav iespējams,” savu atzīšanos noslēdza Džada. Pēc īslaicīgās pauzes abi tomēr atjaunoja attiecības.

Vila Smita meitas Vilovas interesantais stiliņš

gallery icon
58

Vils Smits jau 23 gadus ir precējies ar Džadu. Viņi bija pazīstami vēl ilgus gadus pirms kāzām, kad uzturēja draudzīgas attiecības. 1998. gadā pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Džeidens, savukārt 2000. gadā piedzima meita Vilova. Attiecību pauzes laikā, ne viens, ne otrs oficiālu šķiršanās prasību tiesā nebija iesniedzis. Pāris aizvien ir kopā oficiālā laulībā.

Vila Smita meitai Vilovai zaļi mati un satriecoši apavi

gallery icon
15