Roberto, Olga, Samanta Tīna un citi bauda rudenīgu ballīti itāliskā gaisotnē. FOTO
Restorāna “Galleria d’Arte” direktore Viktorija Pavlova.
Slavenības
2015. gada 9. oktobris, 15:13

Roberto, Olga, Samanta Tīna un citi bauda rudenīgu ballīti itāliskā gaisotnē. FOTO

Jauns.lv

Ar sirsnīgu ballīti itāļu gaisotnē un modes zīmola “TANTI” jaunās kolekcijas prezentāciju restorāns “Galleria d’Arte” tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”, Mūkusalas ielā, vērtējumam pasniedza savu jauno rudens ēdienkarti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Šī ir mūsu pirmā tāda ballīte,” teica restorāna “Galleria d’Arte” direktore Viktorija Pavlova. „Domājām, kā labāk klientiem prezentēt restorāna jaunumus, līdz radās ideja sarīkot jauku vakaru ar ēdienu degustāciju, mūziku, modes skati un konkursiem. Tāpēc šis vakars ir īpašs ne tikai restorāna viesiem, bet arī mums pašiem,” neslēpa Viktorija Pavlova.

Pasākumā viesi tika iepazīstināti ar restorāna “Galleria d’Arte” jaunumiem – vēl nebijušiem ēdieniem un uzkodām, kas radītas rudens noskaņās.

Arī dziedātāja Samanta Tīna ar draugu Nauri Liepiņu novērtēja restorāna jauno piedāvājumu.

Un kur nu bez dziedātājas Olgas Rajeckas un viņas vīra Ivo Bankava!

Jauko vakaru itāļu noskaņās baudīja arī Olgas Rajeckas meita Marija Migliniece ar savu jauno draugu Jāni Čaunānu.

Dejotāji un deju skolotāji Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis.

Ballītes vadītāja gods bija uzticēts atraktīvajam itālim Roberto Meloni. Viņš ne tikai uzstājās ar populārām itāļu dziesmām, bet arī vadīja dažādus jautrus konkursus – piemēram, liekot viesiem atminēt itāļu žestu nozīmi. „Es šeit nejūtos kā darbā, bet gan kā mājās,” pārsteidza Roberto un atzinās, ka “Galleria d’Arte” ir viņa iecienītākais restorāns. „Te ir vislabākā itāļu virtuve Rīgā. Esmu te biežs viesis kopā ar saviem itāļu draugiem, un man šeit patīk viss – ēdiens, interjers, apkalpošana, un personāls ir kā viena liela ģimene. Esmu šā restorāna liels fans, tāpēc biju priecīgs, ka tieši man piedāvāja novadīt šo vakaru,” gandarīts bija Roberto.

Viens no Roberto Meloni konkursiem – kurš no viesiem visperfektākā itāļu valodā izlasīs kāda ēdiena nosaukumu no restorāna jaunās ēdienkartes. To mēģināja arī modes māksliniece Indra Salceviča.

Ballītes nagla bija pašmāju zīmola “TANTI” jaunākās kolekcijas modes skate.

Viena no modelēm šoreiz bija arī “Rīta Panorāmas” seja Linda Krūmiņa!

Vēl viena no modelēm, kas prezentēja “TANTI” jaunāko kolekciju, bija skaistumkonkursu dalībniece, trīs bērnu māmiņa Liene Skulme.

Jaunā modes zīmola “TANTI” vadītājs Eižens Baļķēns pēc modes skates gluži pelnīti saņēma klēpi ziedu. „Jaunās kolekcijas idejas pamatā ir tas, ka zem “TANTI” zīmola apvienojās vairāki jauni un talantīgi pašmāju modes dizaineri, kas vēlējās radīt kvalitatīvu produktu, ko tādu, kas citur nav pieejams. Tāpēc tērpi darināti no augstas kvalitātes audumiem, kas pasūtīti Itālijā,” kolekcijas ideju paskaidroja Eižens Baļķēns.

Starp viesiem bija arī dziedātāja Maija Stuģe jeb Jenny May ar vīru Gati Babri. „Ļoti jauks vakars – patīkama atmosfēra. Un tie ēdieni! Tik garšīgi un daudzveidīgi. Turklāt, tā kā mani pēdējā laikā nezin kādu iemeslu dēļ aicina uz visdažādākiem pavāršoviem, tad ar lielu prieku iepazīstu ko jaunu ēdienos. Un šovakar jau dažas idejas nošpikoju,” ar ballīti apmierināta bija dziedātāja.

Vēlā vakarā kā viena no pēdējām viešņām ieradās raidījuma “Kinomānija” vadītāja Anna Rozīte ar četrus gadus veco meitu Emīliju. „Ilgi domājām, vai nākt, jo šovakar šis mums nebija pirmais pasākumus. Nezinu, cik ilgi meita izturēs. Bet pagaidām viņa jūtas omulīgi. Laikam jau tāpēc, ka šeit ir ļoti mīļa gaisotne,” sprieda Anna.

Restorāna “Galleria d’Arte” pavāru kolektīvu vada šefpavārs Senjeev Nagi (no kreisās).

„Man šovakar iet viss!” atzinās Olga Rajecka, piedaloties vīna un siera degustēšanas konkursā, kurā vajadzēja noteikt, kurš vīns un siers vislabāk sader kopā. Šajā konkursā Olga arī bija viena no labākajām.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica