foto: Aculiecinieka
Andris Kivičs skandalējas pat pie Dzemdību nama un grib notirgot savas meitas foto
Andris pie Dzemdību nama.
Trakā pasaule
2020. gada 14. jūlijs, 05:36

Andris Kivičs skandalējas pat pie Dzemdību nama un grib notirgot savas meitas foto

Jauns.lv

Skandalozais muzikants Andris Kivičs, kas pagājušajā nedēļā kļuva par tēti savam ceturtajam bērnam, tā fotogrāfijas medijiem centies notirgot par 1000 eiro.

Kā šodien raksta žurnāls "Kas Jauns", Kivičs dienā, kad viņa sieva Liene un mazā meita Mia devās prom no Dzemdību nama, pie tā sarīkojis kārtējo traci. Pie Dzemdību nama saticis žurnālisti, Kivičs sācis lamāties, taču nevis uz konkrēto sastapto sievieti, bet gan uz žurnālistiem kā profesiju. Tika izteikti izrēķināšanās draudi, turklāt ne tikai konkrētajai žurnālistei, bet arī izdevniecības īpašniekiem.

Sekojusi gan tālruņa atņemšana, gan lamu vārdu plūdi, gan policijas iesaistīšanās.

foto: Aculiecinieka
Andris, skandāli, policija... Par nepatikšanām ar likumsargiem Kivičs jau savulaik stāstīja savos vēstījumos no Spānijas. Tagad ar policiju muzikantam darīšana arī Latvijā.

Kā raksta "Kas Jauns", jau pēc šī konflikta muzikants sazinājies ar žurnāla un izdevniecības pārstāvjiem, sakot, ka par tūkstoš eiro gatavs atrādīt bērna foto un dalīties stāstos par savu ģimenes laimi, ar ko gan pats soctīklos sekotājiem nemitīgi lielās teju līdz spēku izsīkumam. Protams, uz šo piedāvājumu Kivičs saņēma atteikumu, kas skandalozo mūziķi un pašpasludināto interneta zvaigzni tā sadusmoja, ka sākās nevaldāma gānīšanās un nekontrolējams lamuvārdu plūdums viņa soctīklu kontos. Ieraksti un arī Kivičam neglaimojošie komentāri gan tika te dzēsti, te laboti.

Un izdzēsts tika arī video, ko Kivičs ierakstīja pirmajā vakarā pēc atgriešanās mājās no Dzemdību nama. Iespējams, tāpēc, ka tajā bija skaidri redzams – mūziķis lieto alkoholu, un nez vai šāda rīcība būtu pa prātam Bāriņtiesai, kas jau iepriekš ar skandalozo pāri esot veikusi pārrunas ne reizi vien.