foto: BACKGRID/ Vida Press
Bruklins Bekhems pēc trim mēnešiem karantīnā beidzot satiek vecākus
Bruklins ar vecākiem Deividu un Viktoriju Bekhemiem.
Slavenības
2020. gada 30. jūnijs, 06:53

Bruklins Bekhems pēc trim mēnešiem karantīnā beidzot satiek vecākus

Jauns.lv

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls Bruklins pēc trīs mēnešu piespiedu prombūtnes atgriezies vecāku mājās Lielbritānijā. Koronavīrusa pandēmijas un noteiktās karantīnas dēļ jaunietis nav drīkstējis pamest ASV.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon

21 gadu vecais fotogrāfs sava “Instagram” konta stāstu sadaļā publiskojis nepārprotamu mājienu, ka ir atgriezies mājās Lielbritānijā. Viņš padalījies ar video, kurā redzams viens no ģimenes suņiem. Īsajā fragmentā četrkājainais draugs izrāda saviļņojumu, satiekot Bruklinu  - tas luncina asti un nemierīgi smilkst, skatoties uz filmētāju.

foto: Instagram

Šis ir tas pats suns, kas redzams jūnija sākumā Viktorijas “Instagram” profilā publiskotajā fotogrāfijā, kurā Deivids (45) pozē kopā ar trīs četrkājainajiem draugiem – Olīvu, Seidžu un Figu.

Vakarā, kad Bruklins publiskoja šo video, neviens no viņa vecākiem nebija manīts sociālajos tīklos. Nav šaubu, ka Deivids un Viktorija vakaru pavadījuši ar sen nesatikto dēlu.

foto: Instagram, Vida Press
Bekhemu ģimene pilnā skaitā.

Bruklina vecāki aizvadītos trīs mēnešus uzturējušies savā izsmalcinātajā savrupmājā Kotsvoldsā kopā ar trim jaunākajiem bērniem – Romeo (17), Krūzu (15) un Hārperi (8).

Bekhemu ģimenes pārdotais īpašums Hertfordšīras grāfistē Anglijā

Bekhemu ģimenes pārdotais īpašums Hertfordšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon

Pavasarī Viktorija sociālajos tīklos dalījās savos pārdzīvojumos, ka dēls Bruklins ar draudzeni Nikolu Pelcu “iestrēdzis” ASV, kad Lielbritānijā slēgtas robežas un vairs nebija iespējas atgriezties.

foto: Zabulon Laurent/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Bruklins Bekhems ar draudzeni Nikolu Pelcu.

“Mums visiem ļoti pietrūkst Bruklina, jo viņš ir spiests palikt karantīnā Amerikas Savienotajās Valstīs,” rakstīja Viktorija.

Viktorija Bekhema ar vīru Deividu un dēlu Bruklinu Ņujorkā

gallery icon

Mātes dienā Viktorija publiskoja fotogrāfiju, kurā redzama ar visiem saviem bērniem un komentārā rakstīja: “Nevaru sagaidīt, kad varēšu būt kopā ar visu savu ģimeni. Man tevis pietrūkst, Bruklin.”

Esot karantīnā ASV, Bruklins bijis spiests palaist garām vēl citus nozīmīgus svētkus – savas mammas un tēta dzimšanas dienas.

Bekhemu pāra bērnu talanti

gallery icon