foto: Publicitātes foto
Pozitīvo notikumu raidījuma #CrowdSmiling Līgo sveiciens kopā ar Latvijas slavenībām
Slavenības
2020. gada 29. jūnijs, 13:27

Pozitīvo notikumu raidījuma #CrowdSmiling Līgo sveiciens kopā ar Latvijas slavenībām

Jauns.lv

Līgo vakarā Online raidījums #CrowdSmiling ar Sandis Miltoviču un Dj All-Viss vienojās lieliskā Līgo vakara kampaņā, kad tiešajā ēterā sazinājās ar Latvijas slavenībām ( Lolita Ritmanis, Baiba Sipeniece-Gavare, Jānis Blūms, Ieva Florence, Kaspars Daugaviņš, Jānis Jarāns, Valters Pūce, Dainis Tenis, Jana Duļevska, Ints Teterovskis, Kārlis Lācis, Mārtiņš Rītiņš, Renārs Zeltiņš, Dzintars Dreibergs, Vaira Vīķe Freiberga, Horens Stalbe, Jānis Skutelis un Andris Bulis), lai kopīgi uzdzejotu Līgo dzejoli.

Interesantu to padarīja noteikums, ka katrai slavenībai ir jāizdomā tikai viena, nākamā rindiņa, zinot iepriekšējās rindiņas pēdējo vārdu! Rezultāts un notikums izvērtās ļoti patīkams un jautrs!

CrowdSmiling ir online raidījums, kuru iespējams ir redzēt https://www.facebook.com/SandisMiltovics/ katru trešdienas vakaru. Raidījums balstīts uz tikai labām lietām, kuras noris mums apkārt! Raidījumā ir dažādi viesi, kuri atbild uz skatītāju uzdotajiem jautājumiem un kopā ar visiem raidījuma vērotājiem piedalās attapības spēlē tiešsaistē!

foto: Publicitātes foto

#CrowdSmiling ir pašiniciatīvas projekts, kurš tapis apvienojoties vairākiem cilvēkiem, kuri ir gatavi dalīties ar dažādām lietām – pieredzi, zināšanām, smiekliem un emocijām. CrowdSmiling komandā ir raidījuma autors un vadītājs Sandis Miltovičs, kurš pasākumu nozarē ir bijis visos ampluā jau vairāk kā 12 gadus. DJ All-Viss – viens no aktuālākajiem diskžokejiem, kurš katrā raidījumā rūpēsies par kvalitatīvu muzikālo nodrošinājumu. Pieprasītā kāzu, pasākumu un vides dekoratore Baiba Prindule - Rence dalīsies ir padomiem, kā savas mājas padarīt interesantākas ar vienkāršiem risinājumiem. Bārmenis, viesmīlības eksperts Rūdolfs Milzarājs iepriecinās skatītājus ar dažādiem dzērienu knifiem, kuri lieki noderēs brīvdienu vakaros. Slepenais viesis – skatītājiem pirms raidījuma tiek dota iespēja uzdot jautājumus viesim, kuru viņi uzzinās tikai tiešraides laikā. Šī ir pilnīgi neparedzama rubrika, kurā var atklāties vēl nedzirdēti fakti par viesi, kurš allaž ir kāds sabiedrībā zināms cilvēks. Aktualitātes mūzikā, mākslā un citi - pozitīvie darbi.

foto: Publicitātes foto

Redzēt raidījumu un piedalīties tajā būs iespējams bez maksas https://www.facebook.com/SandisMiltovics/ .