Slavenības
2020. gada 22. jūnijs, 13:25

Neiespējamais ir iespējams jeb slavenību diskrētā dzīve

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar paparaci fotogrāfiem ik uz soļa un sociālo mediju neskaitāmajām iespējām slavenībām ir praktiski neiespējami nosargāt savu privāto dzīvi. Tiesa, dažas pierāda, ka neiespējamais tomēr ir iespējams.

Goslings un Mendeza - visnoslēpumainākais pāris

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Eva Mendeza un Raiens Goslings

Aktieri Eva Mendeza un Raiens Goslings ir divas slavenības, kuras ir populāras ne tikai ar savu profesionālo veikumu, bet arī ar noslēpumainību. Viņi reti parādās kopā, "Instagram" nav redzami abu mīlas pierādījumi, ģimenes pieauguma paziņojumi un apbalvošanas ceremonijas. Pat tad, kad Goslings nominēts "Oskara" balvai.

Reinoldss un Laivlija - ne vairāk kā nepieciešams

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon

Neatklāt vairāk kā vajag – aktieru Bleikas Laivlijas un Raiena Reinoldsa sadzīves moto. Bērnu vārdi tika paziņoti, kad viņiem bija mēnesis, bet plašāka publika meitu ieraudzīja tikai tad, kad viņai bija četri gadi – tētis saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā. „Mazas meitenītes kļūs par tīneidžerēm un, apskatot arhīvus, var pajautāt – kāpēc tu to darīji?” piesardzību skaidro tēvs.

Bejonsas un Jay-Z recepte mieram

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon

Mūziķes Bejonsas un Jay-Z paziņojumos par jauniem mūzikas albumiem un bērnu pasaulē nākšanu ieklausās visi. Tomēr tādās privātākās detaļās kā kāzas (2008) viņu lūpas ir slēgtas. „Jay un es vienmēr esam bijuši diskrēti. Pat pēc laulībām nekas nav mainījies. Manuprāt, tas mūs ir pasargājis no daudzām nepatikšanām,” paziņojusi mūziķe.

Kerija Vašingtona mācās no kļūdām

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Kerija Vašingtona.

„Karjeras sākumā par sevi atklāju daudz. Dzīvē mēdza būt mirkļi, kurus gribējās saprast vai izbaudīt privātāk, bet tas vairs nebija iespējams. Kad cilvēkus pielaid tuvāk, viņi vairs nedodas tālāk,” ir atzinusi aktrise Kerija Vašingtona. Tomēr vēlāk viņai izdevās noslēpt savu saderināto, kāzas padarīt slepenas un tā arī publikai neatrādīt bērnus.

Timberleika neredzamais dēls

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon

Lai gan mūziķis Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla nekautrējas publiski izrādīt un stāstīt par savstarpējām jūtām, kopš 2015. gada aprīlī pasaulē nāca abu dēls Silas Rendels, praktiski nevienam nav izdevies redzēt viņa seju.

Džesikas Albas prioritātes

foto: /All Over Press/ Vida Press
Džesikas Albas prioritātes.

Lai gan aktrise Džesika Alba jau vairāk nekā desmit gadus ir precējusies ar uzņēmēju Kešu Varenu, par sadzīvi viņa presei neatklāj praktiski neko. „Mani bērni ir mana galvenā prioritāte,” ir vienīgā Albas privātās dzīves atklāsme un paziņojums.

Zoja Saldana spēlē paslēpes

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Zoja Saldana.

„Es gluži vienkārši nevēlos pēc 16 gadiem dzirdēt pārmetumus: „Tā ir necieņa. Tu iejaucies, tu mani izmantoji, es nebiju gatavs!” Lai arī viņi vēl ir mazuļi un mūsu paspārnē, tās tomēr ir viņu pašu sejas,” aktrise Zoja Saldana ir stingra un bērnus nerāda. Tiesa, ir gan arī pārsteigusi ar atklātību, paziņojot, ka ar surogātmātes palīdzību pasaulē ir sagaidījusi trešo (slēpjamo) bērnu.