Slavenības
2020. gada 11. jūnijs, 15:50

Igija Azalija paziņo, ka kļuvusi par māti. Fani apjukuši - pa kuru laiku viņa bija stāvoklī?

Jauns.lv

Repere Igija Azalija sociālajos tīklos paziņojusi, ka ir mamma dēliņam. Taču šie priecīgie jaunumi atstājuši neizpratnē viņas fanus un mudinājuši uz diskusijām. Mūziķes paziņojumā iztrūkst būtiska informācija. Neviens nebija manījis, ka Igija būtu gaidībās, kā arī par bērna tēvu nav bilsts ne vārda.

Austrāliešu reperes pārsteiguma pilnais paziņojums priecīgi saviļņojis viņas fanus, taču arī raisījis daudz neskaidrību, jo daudzi ievērojuši neskaidras detaļas viņas rakstītajā.

foto: Neil Warner/MEGA / Vida Press
Igija Azalija ar draugu reperi Playboi Carti.

30 gadus vecā Igija Azalija ne tikai nav pieminējusi, vai draugs Džordans Kārters jeb Playboi Carti ir viņas bērna tēvs, bet arī nav konkretizējusi, kad tieši bija gaidībās ar dēliņu.

Igija savā paziņojumā atklāj: “Man ir dēls. Es gaidīju īsto brīdi, lai to pateiktu. Taču šķiet, jo vairāk laika paiet, jo vairāk es saprotu, ka vienmēr jutīšos nemierpilna dalīties ar tik milzīgu jaunumu, kā šis.”

“Es vēlos paturēt viņa dzīvi privātumā, bet gribēju skaidri pateikt, ka viņš nav noslēpums un es viņu bezgalīgi mīlu.”

Lai gan vairums fanu pieņem, ka bērna tēvs ir Igijas draugs reperis Playboi Carti, mūziķe viņu savā ierakstā nepiemin, viņa vispār nebilst ne vārda par tēvu kā tādu.

Pāris sāka satikties 2018. gadā. Pēc dažiem kopābūšanas mēnešiem paklīda runas, ka viņi izšķīrušies. Savukārt 2019. gada jūlijā Igija deva mājienu, ka ir saderinājusies, jo viņas pirkstā mirdzēja gredzens ar milzīgu briljantu.

Mutiski par saderināšanos Igija nav bildusi ne vārda līdz pat šai dienai.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Igijas zeltnesī mirdz gredzens ar lielu briljantu. Saderinājusies?

Izdevums “Hollywood Unlocked” par to, ka Azalija ir stāvoklī, rakstīja aizvadītā gada decembrī. Tas apgalvoja, ka repere ir jau sestajā grūtniecības mēnesī un ka bērna tēvs ir Playboi Carti. Nekādu citu ziņu par šo tēmu nesekoja.

Visā šajā laikā, kad klīda runas, ka repere varētu būt stāvoklī, Azalija pati sociālajos tīklos regulāri atrādīja bildītes peldkostīmos, kur lepojās ar savu perfekto vēderpresīti un nevainojami plakano vēderu.

“Vai Igijai Azalijai tikko piedzimis bērns????” – fane ir neizpratnē “Kad viņa bija stāvoklī??? Vai Carti ir tēvs?”

“Igija Azalija bija stāvoklī????”