Eštons Kačers un Mila Kunisa pārdod māju par 13.9 miljoniem dolāru

gallery icon
21
Slavenības
2020. gada 31. maijs, 08:34

Mila Kunisa un Eštons Kačers pārdod māju, ko savulaik iegādājās tikko pēc saderināšanās

Jauns.lv

Koronavīrusa pandēmijas laikā aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa nolēmuši pārdot savu māju Beverlihilsā, kur kopā ar bērniem nodzīvojuši bieidzamos sešus gadus. Jaunā ģimene par īpašumu prasa 13,995 miljonus ASV dolāru.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Mila Kunisa un Eštons Kačers šā gada maijā.

Aktieru pāris šajā pasaulē sarežģītajā laikā nolēmis nedaudz nopelnīt. Eštons Kačers un Mila Kunisa nekustamo īpašumu tirgū par 13,995 miljoniem ASV dolāru pārdošanā izlikuši savu māju Beverlihilsā. Tagad viņi par īpašumu prasa par 3,78 miljoniem ASV dolāru vairāk, nekā samaksāja, māju nopērkot. Kunisa un Kačers šo īpašumu iegādājās 2014. gadā, dažus mēnešus pēc saderināšanās.

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon
9

Īpašums atrodas līdzās Franklina kanjona parkam un aizņem pus akru (0,2 ha) lielu zemes platību. Šajā trīs stāvu namā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 683 kvadrātmetrus.

foto: PictureGroup/Sipa USA/ Vida Press
Eštons Kačers un Mila Kunisa.

No plašās viesistabas durvis ved un modernu kabinetu, izsmalcinātu virtuvi, ēdamzāli un dzīvojamo istabu ar kamīnu.

Mājā ir labiekārtota arī sporta zāle, sauna un savs privāts vīna pagrabs.

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon
32

Pagalmā ir kopts zālājs, kā arī peldbaseins ar spa zonu un atpūtas zona ar grilu.

Eštons Kačers un Mila Kunisa iepazinās seriāla „That ‘70s Show” uzņemšanas laikā 1998. gadā, kur atveidoja iemīlējušos tīņus. Kunisai bija tikai 14 gadu, kad viņa uzsāka filmēties šajā seriālā, bet Eštonam – 20. Viņi pie projekta strādāja no 1998. gada līdz 2006. gadam.

Mila Kunisa un Eštons Kačers ar meitu

2014. gada 1. oktobrī Mila Kunisa un Eštons Kačers sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto meitiņu Vaiatu Izabellu.

gallery icon
8

Romantiskas attiecības īstajā dzīvē abi uzsāka tikai 2012. gada aprīlī, dažus mēnešus pēc Kačera šķiršanās no aktrises Demijas Mūras, ar kuru viņš bija precējies sešus gadus. Juridiski laulība gan šķirta tikai pēc astoņiem kopdzīves gadiem.

Eštons Kačers un Mila Kunisa tribīnēs vēro amerikāņu futbolu

gallery icon
8

Kačers un Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija nākusi viņu pirmdzimtā. Šobrīd pāris ģimenē audzina divus bērnu – meitu un dēlu.

Mila Kunisa atzīta par seksīgāko sievieti pasaulē

gallery icon
52