Trakā pasaule
2020. gada 20. maijs, 18:09

VIDEO: kino students bildina meiteni videozvana laikā, iesaistot pasaulslaveno režisoru Āronu Sorkinu

Jauns.lv

Covid-19 krīzes ierobežojumi, šķiet, nespēj ierobežot idejas tiem radošajiem cilvēkiem, kuri pašlaik ir spiesti zināmu daļu dzīves pavadīt, skatoties viens uz otru ekrānā. Ar īpaši jauku un neatkārtojamu bildinājumu nesen klajā nāca kāds ASV filmu skolas students, plānotajā momentā iesaistot pasaulslaveno scenāristu un režisoru Āronu Sorkinu.

Amerikas Filmu institūta neklātienes seminārā, kas notika lietotnē “Zoom” un kurā piedalījās Brodvejas leģenda, scenārists un režisors Ārons Sorkins, īpaši izcēlās kāds cits no tā dalībniekiem.

Vīrietis vārdā Džons, kuram atvēlētajā ekrāna lodziņā blakus bija redzama arī sieviete, bija sarunājis, ka Sorkins vienā brīdī nodos laimīgajai dāmai Džona bildinājumu.

Režisors, prasmīgi nomainot tematus, to arī izdarījis, liekot sajūsmā reaģēt pārējiem semināra dalībniekiem un pamatīgi saviļņojot tiešsaistē notiekošajā sarunā iesaistījušos pāri.

Sorkins videozvana ekrānā redzams augšējās rindas trešajā kvadrātā (no kreisās).

foto: REUTERS/SCANPIX
Pasaulslavenais scenārists un režisors Ārons Sorkins.

Neilgi pēc savdabīgā bildinājuma topošais vīrs atrādījis tīkla kamerā arī sagatavoto gredzenu. Romantisko izgājienu, spriežot pēc sociālajā tīklā “Twitter” atrodamā ieraksta, tiešsaistē pieredzējusi arī kāda latviete:

Ārons Sorkins ir 1961. gadā dzimis amerikāņu izcelsmes scenārists un režisors, vairāku atzītu Brodvejas šovu radītājs.

Sorkins veidojis arī tādas kinofilmas kā “Čārlija Vilsona karš” (Charlie Wilson’s War), “Naudas Spēle” (Moneyball), “Stīvs Džobss” (Steve Jobs) un populāro TV seriālu “Jaunākās ziņas” (The Newsroom).