foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Strādāju daudz un dzīvoju taupīgi," - Binnija Ārberga atklāj, ka krīzes laikā dāmas no pucēšanās neatsakās
Uzņēmēja, skaistumkopšanas salona BBbinnija īpašniece Binnija Ārberga priecājas – labi, ka pandēmija nesākās rudenī, jo tad daudziem domas par dzīvi būtu drūmākas. „Priecājos, ka ir pavasaris,” saka Binnija.
Slavenības
2020. gada 5. maijs, 06:15

"Strādāju daudz un dzīvoju taupīgi," - Binnija Ārberga atklāj, ka krīzes laikā dāmas no pucēšanās neatsakās

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējā TV raidījumu vadītāja, skaistumkopšanas salona "BBbinnija" īpašniece Binnija Ārberga (45) žurnālam "Kas Jauns" saka – arī krīzes laikā dāmas no sevis kopšanas un pucēšanās neatsakās.

Binnija stāsta, ka šis laiks, tāpat kā daudziem citiem uzņēmējiem, arī viņai licis savā skaistumkopšanas salonā veikt manāmas korekcijas, lai pielāgotos negaidītajiem apstākļiem. „Salonā pucēties šobrīd pieņemam tikai pastāvīgos klientus, kuri tiek brīdināti ierasties bez jebkādām slimības pazīmēm. Pat klientus ar vienkārši sliktu pašsajūtu lūdzam neierasties,” saka salona īpašniece, kura piebilst, ka peļņa, protams, ir mazinājusies un jādzīvo šobrīd ļoti taupīgi. Binnija vispirms veicot sarunu ar klientu, rūpīgi iztaujājot par veselības stāvokli un tikai tad pierakstot: „Ir jāsaprot situācijas nopietnība, jo jebkurš saslimušais klients apdraud mūsu salona darbiniekus, arī pārējos klientus.”

Vaicāta, kādas tad pandēmijas laikā ir tendences skaistumkopšanas jomā, Binnija saka: „Dāmas neatsakās ne no kā. Ir sievietes, kurām jābūt sakoptām ik dienas, jo strādā augstos amatos, tāpat ir sievietes, kuras vēlas izskatīties un justies labi, esot mājas dzīvē.”

Binnija rīko tradicionāli skaļu un apmeklētu BBballīti draugiem

gallery icon
50

Kā zināms, Binnija ir ne tikai skaistumkopšanas salona īpašniece, bet arī māmiņa dēlam Rodrigo Luisam, kuram nesen – martā – tika atzīmēta četru gadu jubileja. Binnija saka – tā kā viņas laiks šobrīd lielākoties paiet, strādājot salonā, dēlu viņa ņem līdzi uz darbavietu, kurā viņš jūtoties kā otrajās mājās. „Luiss salonā jūtas labi, jo tur visi darbinieki ir kā viena liela ģimene. Ir reizes, kad dēlu atstāju auklītei, bet citreiz viņš man jautā: „Kad atkal iesim uz salonu?” Un šajā laikā es pārsvarā esmu salonā, jo esmu kā kuģa kapteinis,” saka uzņēmēja.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" dubultnumurā!